Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Noul model Skoda Rapid Spaceback (review de model)

Noul model Skoda Rapid Spaceback

Skoda Rapid Spaceback vine cu un design dinamic, proaspat ce ofera o mult spatiu pasagerilor, numeroase optiuni “simply clever” de siguranta de top, consum redus de combustibil si mai ales un raport pret / valoare excelenta. Rapid Spaceback va celebra premiera anul acesta la salonul auto Frankfurt Motor Show. Lansarea sa pe pietele din Europa este programata pentru luna octombrie 2013. Deci, in curand.

Noua model de Skoda Rapid Spaceback are un aspect clar, independent, sportiv, cu linii elegante. Se anunta o masina de oras foarte reusita. O combinatie bine studiata de design-erii Skoda. Este o masina care inspira prospetime sportiva si eleganta dinamica, ceea ce o face atractiva si atragatoare la prima vedere. Linia laterala a masinii ofera accente speciale (comparativ cu modelele hatchback conventionale – clasice si deja cunoscute). Silueta dinamica Skoda Rapid Spaceback este marcata de linii clare, un ampatament lung (2602 mm) si ascutit, forme liniare. Si totusi nu este o masina mare.

In Europa, noul Skoda Rapid Spaceback este disponibil cu doua motoare pe benzina si diesel. Momentan pretul acestei versiuni nu este cunoscut.

In versiunea GreenLine cu acest motor, Spaceback Rapid consuma doar 3,8 litri la 100 km, emisii CO2 In valoare de 99 g / km. Nu uitati ca acestea sunt cifrele declarate de producator. Aceste motorizari avansate au intre 55 si 90 kW, pe 1.6 TDI/66 kW disponibile la modelul de serie Rapid.

Trebuie reamintit, Skoda Rapid Spaceback ofera spatiu pasagerilor, desi exteriorul modelului masoara cu 18 centimetri mai putin decât Rapid-ul clasic, spatiu pentru pasageri este la fel de generos ca in prima versiune Rapid. Partea din spate a Spaceback Rapid ofera cea mai mare spatiu pentru picioare (64 milimetri) si cea mai mare Inaltime (980 milimetri) In segmentul sau.


Sursa, Skoda – cititi mai multe despre acest nou model.

(Visited 16 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Stiri auto similare

Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice