Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Ford lanseaza o masina electrica impreuna cu Yahoo

Ford lanseaza o masina electrica in parteneriat cu Yahoo

Ford lanseaza o masina electrica in parteneriat cu Yahoo

Producatorul de automobile Ford va promova lansarea unui model electric cu ajutorul companiei de Internet Yahoo.

Campania se va desfasura in cadrul emisiunii “Plugged In”, un reality show difuzat exclusiv pe Yahoo Screen.

Oficialii de la Ford se bazeaza pe expunerea mare pe care o asigura Internetul si sunt de parere ca acesta este un canal potrivit pentru a lansa un automobil electric, conform AdAge.

Yahoo are 61 de milioane de vizitatori unici pe luna si difuzeaza 21 de programe video originale.

Show-ul “Plugged In” este o competitie ce se desfasoara in Los Angeles intre doua echipe care trebuie sa urmeze un traseu in functie de anumite indicii, premiul castigatorilor fiind un Ford Focus electric.

Cei de la Ford arunca un nou competitor pe piata de automobile electrice, in lupta cu Chevrolet Volt si Nissan Leaf. Noul Focus va disponibil in Statele Unite pana la jumatatea lui 2012 si pe alte 19 piete pana la sfarsitul anului. Pretul unui model porneste de la 40.000 de dolari, fara taxe incluse.

Ford si-a mai promovat automobilele pe Internet si in 2009 cand a imprumutat 100 de modele Ford Fiesta catorva persoane influente in social media care au trebuit sa inregistreze si sa posteze pe Youtube clipuri despre masina.

Sursa: Wall-Street

(Visited 1 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice