Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


SIAMB 2012 – Salonul International Auto-Moto Bucuresti

SIAMB 2012 – Salonul International Auto-Moto Bucuresti

Salonul International Auto-Moto Bucuresti, aflat la prima editie, va avea loc intre 4 si 8 aprilie in Piata Constitutiei, pe o suprafata de 4.000 metri patrati.
Aprobarile necesare pentru organizarea evenimentului au fost deja obtinute, precum si parteneriatul Primariei Municipiului Bucuresti.

Salonul va reuni producatori, importatori si distribuitori de autovehicule, componente auto-moto, piese de schimb, accesorii, tuning, echipamente service auto, companii de leasing, companii de asigurari, inchirieri auto.

Pe parcursul celor 5 zile sunt asteptati peste 50.000 vizitatori. SIAMB 2012 va fi deschis intre orele 10.00 si 20.00.

Spatiul expozitional se va organiza pe segmente de interes in 8 corturi. Zone de expunere automobile – doua corturi avand un culoar de circulatie median, cu spatii de expunere deschise, de o parte si de alta.

Zone de expunere echipamente, piese si accesorii auto-moto – un cort avand culoare de circulatie in forma de ,,U”, amenajate cu stand-uri de diverse dimensiuni, cuprinse intre 4 – 30 mp.

Organizator este K-Fest Solution, parte a K Group, care a inregistrat o cifra de afaceri de 3 milioane euro anul trecut afirma sursa citata wall-street.ro

Salonul International Auto-Moto Bucuresti va fi un eveniment cu caracter specializat, care se adreseaza atat publicului larg, cat si profesionistilor din domeniul auto.

Astfel salonul va reuni producatori, importatori si distribuitori de autovehicule, componente auto-moto, piese de schimb, accesorii, tuning, echipamente service auto, companii de leasing, companii de asigurari, specialisti in inchirieri auto, asociatii si organizatii din domeniu, reprezentanti mass-media, etc. Intalnirea acestora, stabilirea de contacte si comunicarea directa, intr-un cadru special si prietenos, poate face din SIAMB un adevarat barometru al tendintelor din piata auto

In aceste zone expozantii isi vor prezenta oferta in urmatoarele domenii: autoturisme de oras si jeep-uri;
– autoturisme sport si de competitie;
– vehicule comerciale;
– vehicule utilitare cu destinatie speciala;
– caroserii;
– concept car;
– piese de schimb, anvelope, service, combustibili, lubrifianti, echipamente auto;
– tuning, accesorii auto-moto;
– produse de finantare si creditare, leasing, asigurari auto.

Mai jos este spotul de prezentare – oferit de SIAMB ca de altfel si detaliile organizatorice.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice