Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Cum alegi un RCA ieftin online ?!

Asigurari auto RCA online – Cum alegi un RCA ieftin online ?!

La alegerea unei asigurari RCA unul din cei mai importanti factori ii reprezinta pretul mic de achizitie.

Totusi, nu ar trebui sa inchei polite de asigurare bazandu-te doar pe pret.

Compania de asigurare sau brokerul de asigurari ar trebui sa ofere servicii bune la cele mai avantajoase preturi pentru serviciile oferite.

De asemenea serviciile personalizate de asigurari sunt excelente si ofera mai multe facilitati chiar daca costa putin mai mult.

Intreaba cum iti poti reduce costurile, si de asemenea verifica reputatia companiei sau brokerului de asigurari unde inchei polita RCA.

Regula de baza spune sa compari preturile de la trei companii diferite si sa o alegi pe cea mai convenabila. Pentru a face acest lucru cel mai rapid este sa folosesti serviciile unui broker de asigurari RCA online.

Este o idee buna sa maresti valoarea contributiei tale platite in cazul unui accident. Cand formulezi o cerere de despagubire, contributia este suma pe care o platesti tu inainte ca firma de asigurari sa plateasca restul.

O contributie mai mare pentru coliziuni si o asigurare mai vasta pot duce la micsorarea primei de asigurare.

De exemplu daca maresti contributia de la 100 la 200 de euro, prima de asigurare poate scadea cu aproximativ 25%. Totusi trebuie sa fii sigur ca ai de unde sa acoperi contributia mai mare atunci cand va fi nevoie.

Renunta la anumite facilitati din polita de asigurare auto. Aproape toate statele cer asigurarea minima pentru masina ta, dar la unele optiuni din aceasta poti renunta.

Dar totusi, nu ai vrea sa fii despagubit mai slab decat ar trebui daca esti implicat intr-un accident asa ca nu este recomandad sa renunti la toate facilitatile aditionale ale unei polite de asigurari.

Facilitatile optionale pot cuprinde plati ale ingrijirilor medicale, plati in cazul coliziunilor si acoperiri amanuntite.

Renunta la acoperirea amanuntita si la cea pentru coliziuni la masinile vechi. Daca conduci o masina care valoreaza mai putin de 1000 de euro, probabil e mai ieftin sa renunti la aceste optiuni ale asigurarii deoarece e posibil sa platesti mai mult prima de asigurare decat ai primi in caz de accident.

Poti afla valoarea masinii tale mergand la un dealer auto sau la o banca pentru evaluarea ei – afirma sursa Asigurari auto RCA online.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice