Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Acte si documente necesare obtinerii unui credit auto / leasing auto

Documente necesare obtinerii unui credit auto / leasing auto

In general un credit auto sau leasing auto, din punct de vedere conditii nu difera foarte mult de ceea ce inseamna si implica obtinerea unui credit bancar.

Ambele reprezinta obtinerea unor sume de bani returnate sub forma unor rate egale sau diferite catre furnizorul ce a oferit varianta de creditare (fie banca, fie societate de leasing auto).

Actele necesare obtinerii unui credit / leasing auto sunt obtinute in contidii si temei legali de la banca / societatea de leasing agreata.

Pentru a fi eligibil pentru finantarea unui autoturism in leasing potentialul cumparator se prezinta cu urmatoarele acte necesare cumpararii autoturismului nou sau second hand.

Furnizorul prezinta oferta dorita si se simuleaza pe baza datelor financiare un calcul prin care se verifica daca cumparatorul este sau nu eligibil.

In cazul afirmativ, se completeaza o cerere tip apoi pe baza formularului de estimare a costurilor autovehicului dorit cu dotarile dorite, se pregateste cerea spre analiza. Fisa sintetica continand informatii, date generale privind utilizatorul se mai aduga la actele necesare.

La dosar se adauga date despre potentialul cumparator. Buletin / Carte de Identitate – copie (si pentru girant, daca este cazul).

Toate actele dosarului sunt alaturate adeverintei de salariu pe ultimele trei luni (si pentru girant, daca este cazul) – Cartea de Munca – copie (si pentru girant, dacă este cazul) si declaraţie angajament.

Daca toate aceste acte sunt validate si dosarul in urma analizei este acceptat, se inainteaza procedura de obtinere a masinii. Si in acest caz, noul proprietar trebuie sa plateasca taxa auto de prima inmatriculare (de poluare).

(Visited 7 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice