Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Top 5 informații utile despre mașini

  1. Consumul de combustibil: Una dintre primele lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când cumpărați o mașină este consumul de combustibil. Acesta poate varia în funcție de model, dimensiune și tip de combustibil utilizat. Un consum mai mic de combustibil înseamnă că veți economisi bani pe termen lung, astfel încât să verificați acest aspect înainte de a lua o decizie.
  2. Întreținere: Întreținerea este un alt aspect important de luat în considerare. Unele mașini necesită mai multe schimburi de ulei și întreținere periodică decât altele, ceea ce poate fi costisitor pe termen lung. Verificați cu atenție acest aspect înainte de a cumpăra o mașină.
  3. Garanție: Garanția este importantă, deoarece acoperă costurile de reparație în cazul în care apar probleme cu mașina dumneavoastră. Asigurați-vă că cumpărați o mașină cu o garanție suficientă și verificați ce probleme sunt acoperite de aceasta.
  4. Siguranță: Siguranța este esențială atunci când vine vorba de mașini, astfel încât să verificați dacă mașina pe care doriți să o cumpărați are un scor bun în testele de siguranță. De asemenea, verificați dacă mașina are caracteristici de siguranță suplimentare, cum ar fi airbag-uri suplimentare sau sisteme avansate de frânare.
  5. Spațiu: Spațiul este un alt aspect important de luat în considerare atunci când cumpărați o mașină. Asigurați-vă că mașina are suficient spațiu pentru pasageri și bagaje, astfel încât să vă puteți bucura de drum fără probleme. De asemenea, verificați dacă mașina are suficient spațiu pentru a stoca cele necesare!

Conduceti prudent!

(Visited 4 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice