Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Suzuki S-CROSS SUV 4WD

Suzuki a prezentat in noiembrie, în premieră mondială și ulterior locală, noul S-CROSS. Noul autoturism îmbină designul îndrăzneț caracteristic SUV-ului cu elemente care asigură un confort deosebit, oferind astfel o experiență de condus excepțională și, în același timp, ecologică, alături de funcții avansate de siguranță și conectivitate.

În plus, ca o continuare a demersurilor în direcția protejării mediului, Suzuki a anunțat că, începând cu anul viitor, își va extinde gama de modele strong hybrid pe piața europeană.

Noul S-CROSS este cel mai recent model din gama SUV 4WD pe care Suzuki o dezvoltă de peste 50 de ani încoace. „Îndrăzneț, sofisticat, versatil”. Noul S-CROSS este un SUV care oferă toate aceste trei concepte la un nivel foarte înalt”, a declarat la premiera mondială Shigeru Aoyama, Chief Engineer Suzuki.

„Nevoile consumatorilor se schimbă constant, iar noul S-CROSS a fost special conceput pentru a răspunde provocărilor vieții cotidiene, fiind ideal pentru cei care doresc să depășească limitele și să treacă în următoarea etapă a vieții. Totodată, acesta este potrivit familiilor, datorită spațiului generos din interior si a multiplelor sisteme de siguranta reunite sub conceptul Suzuki Safety System, a declarat Nicoleta Gerea, General Manager Suzuki România.

Designul îndrăzneț reflectă din toate unghiurile silueta impunătoare a unui SUV robust. Grila frontală de culoare neagră, farurile și stopurile ascuțite echipate cu tehnologie LED cu 3 puncte de iluminare puternică și arcurile pătrate ale roților, alături de garniturile argintii de pe față și spate construiesc natura plină de forță și vitalitate a noului SUV S-CROSS.

S-CROSS dispune de o tehnologie de control sofisticată. Motorul turbo BOOSTERJET de 1,4 litri cu injecție directă, cuplu mare și sistem mild hybrid SHVS de 48 V, este eficient și plin de forță.

Elemente precum sistemul ALLGRIP SELECT 4×4, afișajul audio de 9 inci și o serie de tehnologii avansate de siguranță facilitează o experiență de condus plăcută și relaxantă.

Noul S-CROSS te surprinde cu:
– Gardă la sol generoasă, de 175 mm;
–  Tracțiune integrală ALLGRIP;
– Sistem infotainment de 9” cu compatibilitate Android Auto și Apple CarPlay;
– Plafon panoramic cu dublă deschidere;
– Cameră video cu vedere 360° asupra împrejurimilor;
– Faruri LED (fază scurtă și lungă), lumini de zi LED, lămpi spate LED;
– Bare longitudinale de plafon integrate.

Interiorul are un design tridimensional care se potrivește caracterului unui SUV puternic, cu un spațios generos care poate găzdui confortabil 5 adulți. Portbagajul are o capacitate de 430 de litri, oferind o versatilitate excelentă pentru diferite activități, în timp ce plafonul panoramic cu deschidere mare sporește plăcerea din timpul călătoriei.

Noul S-CROSS va fi produs la Magyar Suzuki din Ungaria și este vândut în Europa.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice