Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Subaru Outback Vs Crosstrek, masini pentru tineri cu personalitate

Diferența dintre Outback și Crosstrek îi determină adesea consumatorii. Așa că astăzi suntem aici pentru a clarifica confuzia și a clarifica diferențele.

Când vine vorba de dimensiune, outback și crosstrek au diferențe mai evidente. Crosstrek este un vehicul mai mic, cu aspect puțin mai compact, în timp ce Outback este un „crossover de dimensiuni medii” puțin mai substanțial. Outback-ul tinde să fie preferat mai mult de șoferul din mediul rural, iar șoferul urban tinde să se încline mai mult spre Crosstrek, datorită dimensiunii și utilizării mai convenabile în zonele mai construite.

Deși amândoi au câștigat premii când vine vorba de siguranță. Atât Crosstrek, cât și Outback oferă un nivel incredibil de ridicat de siguranță. Ambele oferă securitatea unui vehicul sport cu costuri mai mici și funcționare incredibil de fiabilă în toate condițiile meteorologice. Ele se laudă cu multe caracteristici de siguranță diferite, iar tracțiunea integrală simetrică permanentă este disponibilă în ambele modele. Atât Crosstrek, cât și Outback vin cu o garanție de trei ani sau 36.000 de mile.

Când vine vorba de calitatea călătoriei, există o diferență notabilă între aceste două modele. Deoarece Outback are un ampatament mai lung, care este cu patru inci mai lung decât Crosstrek, manevrabilitate este diferită. Ampatamentul alungit înseamnă că deplasarea este mai lină și semnificativ mai puțin accidentată, datorită faptului că platforma vehiculului acoperă o suprafață mai pătrată. Cu toate acestea, Crosstrek își întrece toți concurenții atunci când vine vorba de o călătorie lină, indiferent de ampatamentul mai scurt.

Din nou, ambele modele oferă un spațiu foarte generos și faptul că vin cu un spațiu de încărcare atât de amplu nu va fi probabil o surpriză prea mare.

Cu toate acestea, când vine vorba de spațiul interior pentru pasageri, Outback este cel care câștigă. Outback este considerabil mai mare decât Crosstrek și oferă o experiență de condus mai confortabilă, cu o senzație mai spațioasă, mai mult spațiu pentru picioare și o experiență de condus puțin mai relaxantă. Căutați mașini noi găsite aici sau mergeți la dealerul local care vă va putea ghida prin toate diferențele. Dacă spațiul interior este important pentru dvs., atunci veți dori să mergeți și să verificați singuri interioarele.

Vizibilitate

Ambele modele sunt renumite pentru vizibilitatea lor remarcabilă. Atât Crosstrek, cât și OUTback au o poziție de conducere de comandă care permite șoferului să vadă peste traficul din fața ta. Ambele au, de asemenea, un design de ferestre cu adevărat interesant, care le face unice și ies în evidență față de modelele concurente din acest sector. Designul geamului supradimensionat, la ambele modele, permite șoferului să privească dincolo de oglinzile exterioare, ceea ce oferă un nivel de vizibilitate imbatabil.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice