Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Sfaturi inteligente de luat în considerare înainte de a cumpăra un Land Rover

Ai nevoie de o mașină mare cu capacitate de tracțiune integrală? Ai nevoie de mult spațiu liber de la sol? Dacă răspundeți da la ambele întrebări, un Land Rover este o alegere bună. Land Rover este un producător de automobile britanic care produce mașini de zeci de ani. De fapt, sunt unul dintre ultimii care au rămas în industrie. De-a lungul anilor, ei și-au creat o bună reputație sau ei înșiși cu 4×4-urile lor de calitate. Dar asta le face cea mai bună opțiune? Pentru a afla, aruncați o privire la următoarele și răspundeți-le sincer.

Ai nevoie de un Land Rover?

Cea mai mare greșeală pe care o fac majoritatea cumpărătorilor de mașini este să se convingă că au nevoie de o mașină de care nu au nevoie. În realitate, îți lași dorințele să-ți manipuleze gândirea pentru că vei găsi orice modalitate de a valida achiziția. Înainte de a vă împroșca un Land Rover, asigurați-vă că aveți nevoie de el, deoarece altfel este o risipă uriașă. Majoritatea proprietarilor sunt oameni care au nevoie de o mașină cu un motor mare și multă tracțiune pentru a le deplasa în afara drumului.

Este Land Rover cea mai bună alegere?

Bine, trebuie să luați o decizie și tot doriți un 4×4. Dar, ai luat în considerare toate opțiunile tale? Există o mulțime de 4×4 din care puteți alege, iar Land Rover este doar un model de pe piață. Range Rover are, de asemenea, o mare varietate de vehicule de înaltă calitate. Range Rover și Land Rover sunt de la același producător, dar asta nu le face să fie aceeași mașină.

Apoi, uitați-vă la preț. 4×4 nu sunt ieftine, așa că poate doriți să găsiți cea mai ieftină opțiune pentru a reduce costurile. Cercetați întotdeauna subiectul înainte de a ajunge la decizia finală.

Ce versiune este cea mai bună?

Land Rover are o mulțime de mărci și modele, motiv pentru care trebuie să-l găsești pe cel mai bun. Orice Land Rover vechi nu se va descurca, așa că comparați-le pe cele mai bune unele cu altele pentru a elimina binele de rău. Priviți caracteristici precum puterea și dimensiunea motorului, precum și mile pe galon. Dacă sunteți în teren, aveți nevoie de o mașină care să vă poată trage prin noroi, în timp ce eficiența consumului de combustibil vă va economisi o avere.

Este folosit mai bine decât nou?

Mai nou nu este întotdeauna mai bun, în funcție de situația ta. O mașină uzată ar putea fi cea mai bună opțiune dacă nu aveți bani de cheltuit. Sau, s-ar putea să preferați o mașină folosită pentru că îi analizați fiabilitatea în prealabil.

O mașină care a rulat deja sute de mii de mile este în mod clar o mașină de încredere.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice