Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


S-a dat startul campaniei Șoferi de nota 10!

Șoferi de nota 10! este singura inițiativă la nivel național care premiază conducătorii auto  preventivi, având ca scop reducerea numărului accidentelor rutiere din România.

Riscul din trafic este împărțit între un șofer imprudent și ceilalți participanți, la rândul lor șoferi sau pietoni. De aceea, conduita rutieră preventivă constituie soluția cu cel mai mare impact în gradul de siguranță rutieră a tuturor categoriilor de participanți la trafic.

Credem cu tărie într-o abordare etică privind mobilitatea. Asta înseamnă că viața și sănătatea umană sunt primordiale. Poliția Română se alătură campaniei Șoferi de nota 10!  iar acest parteneriat constituie o nouă viziune privind stimularea conduitei rutiere preventive a conducătorilor auto, în detrimentul amendării comportamentelor greșite la volan.” declară Paul Iacob, președinte Green Road

Campania Șoferi de nota 10!  se desfășoară în perioada 9 – 29 mai 2022. Conducătorii auto prudenți se pot înscrie la campania cu premii pe site-ul greenroad.ro, secțiunea Șoferi de nota 10! Sunt eligibili șoferii care nu au înregistrat abateri la Codul Rutier în perioada: 1 mai 2021 – 1 mai 2022.

Premiile constau în: 20 de vouchere de combustibil x 250 lei și 3 vouchere pentru cină la restaurantul Hard Rock Cafe Bucharest.

(Visited 7 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice