Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Noul BMW i7 disponibil pentru precomenzi în România

Noul BMW i7 disponibil acum pentru precomenzi în România

Noul BMW Seria 7 deschide direcţii inovatoare către plăcerea de a conduce, confort de neegalat pe distanţe lungi şi o experienţă digitală de top. BMW i7 este definitoriu pentru reinterpretarea mobilităţii personale de lux. Sedanul emblematic electric este un membru pe deplin integrat al familiei de modele şi, prin urmare, aduce în prim-plan filozofia premium orientată spre sustenabilitate la vârful portofoliului de modele BMW.

BMW i7 redefineşte experienţa unei limuzine de lux. Combină tehnologie sofisticată cu soluţii şi echipamente fără precedent, un nou limbaj de design cu o linie frapantă şi impunătoare, cu unul din cele mai avansate sisteme de propulsie electrice de pe piaţă, a 5-a generaţie BMW eDrive.

BMW Theatre Screen aduce pentru prima dată experienţa de cinematograf pentru locurile din spate cu un ecran cu rezoluţie de 31,3 inch şi rezoluţie 8K, susţinut de sistemul de sunet Bowers and Wilkins şi sisteme de comandă integrate în mânerele uşilor spate cu ecrane tactile de 5,5 inch.

Modelul vine cu o serie de sisteme de asistenţă fără precedent, de la Maneuver Assistant, care memorează trasee de parcare şi le poate efectua autonom, până la pregătire pentru condus autonom Level 3.

BMW i7 xDrive60 dispune de un sistem cu două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte, care dezvoltă un total de 544 CP şi 745 Nm care asigură o acceleraţie 0-100 km/h de 6,1 secunde. Capacitatea bateriei de putere mare de 101,7 kWh asigură o autonomie măsurată în standardul WLTP de până la 625 km.

BMW i7 aduce un nou element emblematic în designul BMW – grila Iconic Glow, cu contur luminat, un element care îşi propune să contribuie la identitatea mărcii. BMW Interaction Bar îmbracă interiorul într-un joc de lumini spectaculos. Experienţa este definită şi de combinaţii de materiale de cea mai bună calitate precum cașmirul pentru tapiţeria de interior sau Veganza, care oferă un nivel ridicat de confort prin calităţile, perforarea şi matlasarea proeminentă asemănătoare pielii, dar ca alternativă sustenabilă şi vegană.

BMW i7 xDrive60 va debuta pe piaţă, inclusiv în România, până la finalul acestui an. Preţul de început este 111300 Euro fără TVA (132447 Euro cu TVA) pentru versiunea xDrive60. Echiparea standard este deosebit de generoasă şi include echipament precum sistemul de sunet Bowers & Wilkins, climatizare cu 4 zone, acces confort şi soft close, sistem Connected Drive Professional cu navigaţie, trapă panoramică, suspensie activă pneumatică, direcţie integrală activă, sisteme de asistenţă Driving Assistant şi Parking Assistant Plus. Modelul este disponibil în reţeaua de dealeri pentru precomenzi.

(Visited 11 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice