Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Mihai Leu a concurat cu o mașină Radical SR8

UniCredit Leasing susține echipa UniCredit Leasing Super Rally Team, fomată dintr-un mare campion – Mihai Leu și cel mai tânăr pilot din România – Andrei Dună

Cea de-a III-a Etapă a Campionatului Național de Super Rally s-a desfășurat weekendul trecut la Deva. UniCredit Leasing a fost reprezentat de echipa formata din Mihai Leu si Andrei Dună. Mihai Leu s-a clasat pe locul secund,în timp ce în clasamentul pe echipe UniCredit Leasing Super Rally Team formată din Mihai Leu și Andrei Dună s-a clasat
pe locul al treilea.

A fost o presiune în plus pentru mine să concurez la Deva, unde mă simt ca acasă. Am avut alături mulți hunedoreni entuziasmați să asiste la cursă și sper că i-am făcut fericiți atunci când am urcat pe podium. Este primul an când concurez pe această mașină (Radical SR8) și etapă cu etapă mă familiarizez și mai mult cu potențialul ei, ceea ce îmi dă încredere că în viitor voi avea timpi și mai buni”, a declarat Mihai Leu.

Asocierea de imagine cu piloții consacrați, din echipa UniCredit Leasing Motorsport Team (Mihai Leu, Adrian Teslovan, Alexandra Teslovan și Cristiana Oprea) onorează UniCredit Leasing.

UniCredit Leasing sustine valorile fundamentate în timp, pilotii din echipa UniCredit Leasing Motorsport Team fiind exemple de determinare, pasiune și curaj, sursă de inspirație și pentru generațiile viitoare.

Susținerea tinerilor sportivi face parte din proiectele UniCredit Leasing, exemple fiind Alexandra Teslovan, care anul acesta a debutat în Campionatul Național de Viteză în Coastă 2 și Andrei Dună, cel mai tânăr pilot din România.

În cadrul competiției Super Rally, Mihai Leu face echipă foarte bună cu Andrei Dună și împreună ocupă, în acest moment, locul al III-lea pe echipe.

(Visited 39 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice