Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Mărcile Renault, Dacia, Alpine și Mobilize confirmă că vor fi prezente la viitorul Salon Auto de la Paris

Mărcile Renault, Dacia, Alpine și Mobilize confirmă că vor fi prezente la viitorul Salon Auto de la Paris – „Revolution is on” –, care va avea loc în perioada 17-23 octombrie 2022 la locul expozițional Porte de Versailles (Sala 6) . Un eveniment auto de neratat, salonul auto va fi o oportunitate pentru fiecare marcă de a prezenta cel puțin o premieră mondială exclusivă, precum și cele mai recente inovații, parteneriatele și câteva vehicule emblematice din gama sa.

3 premiere mondiale la Renault

Renault va dezvălui premiera mondială a unei reinterpretări a unuia dintre modelele sale emblematice, Renault 4, precum și primul său electric Kangoo E-Tech conceput pentru familii. Pentru a încheia sărbătorirea de un an a împlinirii a 50 de ani de la Renault 5, publicul va avea ocazia să descopere o mașină de spectacol sportivă și inedită. Între mașini concept, modele de producție și mașini de spectacol, Salonul Auto de la Paris 2022 evidențiază angajamentul producătorului față de expozițiile auto. Renault va expune noul său Megane E-Tech electric și noul hibrid Austral E-Tech, prezentate publicului în premieră – modele pentru recucerirea segmentului C.

Dacia: o nouă identitate vizuală!

Dacia va prezenta etapa finală în transformarea identității sale vizuale la Salonul Auto de la Paris. În urma revizuirii sale de comunicare și publicitate, care a avut loc la jumătatea anului 2021, și a rețelei sale de distribuție, care a început la începutul lui 2022, marca își va prezenta noua identitate în întreaga sa gamă la Paris. Acesta este un pas strategic pentru Dacia și o provocare auto istorică: vizitați standul Dacia pentru a descoperi un nou design și un nou teritoriu de brand care se extinde dincolo de modelele sale care urmează să fie descoperite pe stand.

Un concept alpin exclusivist

Alpine va fi, de asemenea, prezent la Salonul Auto de la Paris, prezentând mașinile sport de astăzi și de mâine. Pe lângă cele mai recente inovații și ofertele sale de Formula 1, marca va prezenta premiera mondială a unui concept car nou-nouț, întruchipând viitorul strategiei sale de produse și sport – o nouă etapă în transformarea mărcii.

Mobilitate pentru 1, 2 sau mai mulți… și o mulțime de servicii la Mobilize

Dedicat noilor soluții de mobilitate, Mobilize își va prezenta viziunea asupra mobilității în orașe prin viitoarele sale vehicule și concepte, în special Mobilize Duo, conceput pentru car-sharing, dar și disponibil tuturor pe bază de abonament. Proiectate pentru utilizare în comun și comercializate cu o gamă largă de servicii, acestea vor facilita mobilitatea persoanelor și a bunurilor în medii urbane complexe. Mobilize își va împărtăși, de asemenea, soluțiile energetice și viziunea sa asupra domeniului energiei.

(Visited 610 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice