Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


eMAG.ro, alaturi de pilotul Manu Mihalache in C.N.R

eMAG.ro, alaturi de pilotul Manu Mihalache in C.N.R.

eMAG intra in cursa cailor putere! eMAG.ro, alaturi de pilotul Manu Mihalache in C.N.R.

De la comenzile online, la comenzile unui Mitsubishi Evo 9, este doar distanta intre initiativa si confirmarea unui parteneriat inspirat, intre eMAG si pilotul de raliu Manu Mihalache. Daca acesta din urma este un sportiv consacrat, cunoscut pentru stilul spectaculos de pilotaj, eMAG intra, in premiera, in lumea raliurilor, avand ca sursa de inspiratie pentru un proiect reusit, propriul succes in bussines-ul romanesc. Implicarea eMAG in Campionatul National de Raliuri, nu aduce beneficii exclusive pilotului brasovean, ci sportului romanesc, in general, aflat intr-o serioasa criza de identitate, dar nelipsit de valoare si, de ce nu, de valori. eMAG.ro, cel mai mare magazin online din tara, marcheaza, astfel, intrarea pe zona de vanzari accesorii auto.

In drum spre Bacau, urmatoarea etapa, ce se va desfasura la finele acestei saptamani, Manu va trece Oituzul, alaturi de Jancsi Soos, cu gandul la o prestatie care sa multumeasca, din nou, publicul dornic de spectacol pe probele speciale.

“Multumesc partenerilor de la eMAG pentru deschiderea pe care au aratat-o proiectului propus. Sunt convins ca asocierea cu eMAG va aduce si competiei, nu doar echipei mele, un plus de prestigiu si notorietate. Sunt incantat sa constat ca si prietenii de la Pro-X nu si-au pierdut entuziasmul si sustin, in continuare, valorile sportului de performanta. Mergem la Bacau, gandindu-ne in primul rand la conditiile meteo, dar evident, si la “lupta” cu probele speciale. Le doresc tuturor echipajelor multa bafta!”, a declarat Manu Mihalache, aratand o atitudine neastamparata, a unui personaj care face totul cu multa pasiune.

Copilotul lui Manu, Jancsi Soos, este, ca de obicei, concetrat si foarte atent la detalii: “Vom aborda acest raliu, de altfel, foarte complex, intr-o nota echilibrata, care sa ne aduca la finalul sau satisfactia unui rezultat pozitiv. Ii asigur pe spectatori ca echilibrat nu inseamna lipsit de spectacol. Asteptam cat mai multi fani pe probe, sugerandu-le sa se bucure de efortul depus de toti colegii implicati in acest raliu.”.

Echipajul Manu Mihalache – Jancsi Soos este sustinut de eMAG.ro, Pro-X, Gatmo Motorsport, Atlanta House si X-Tend Motors.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice