Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Cum sa economisiti bani la cumpararea unei masini ?

Dacă doriți să cumpărați o mașină, dar nu aveți suficienți bani, este întotdeauna o idee bună să aflați cum funcționează procesul și ce opțiuni aveți la dispoziție. Să începem cu câteva opțiuni de finanțare de bază disponibile pentru tine!

Cel mai probabil veți încheia un contract de împrumut cu reprezentanța, dar contractul va fi externalizat către un creditor direct. Evitând nevoia de a vizita separat un creditor, obținerea de finanțare de la o reprezentanță vă economisește timp. Verificati online oferta auto de credit . De asemenea, s-ar putea să vă ofere multe opțiuni de finanțare, precum și scheme de stimulare.

În primul rând, întrebați despre ratele dobânzilor, condițiile de împrumut și restricțiile de împrumut cu câteva bănci sau uniuni de credit. Există numeroase oportunități, mai ales în 2022, și se extind. Cel mai bine ar fi să lucrați cu el pentru a vă construi strategia de tranzacționare odată ce ați găsit un broker, deoarece aveți deja o țintă. Poate că veți avea destui bani nu doar pentru mașina dvs., ci și pentru niște bani de cheltuire în plus!

Acum că ți-ai stabilit bugetul și ai asigurat finanțarea, este timpul să începi să cauți un vehicul. Alegeți între vehicule noi și folosite, precum și marca, modelul și caracteristicile de care aveți nevoie. Este mai probabil ca mașinile noi să aibă mai puține probleme și să ofere mai mulți ani de funcționare, dar sunt totuși mai costisitoare și se depreciază rapid. O mașină uzată poate fi mai puțin costisitoare, dar va avea nevoie de mai multă întreținere și va avea o viață utilă mai scurtă.

Va trebui să vorbiți despre preț și să semnați un contract de împrumut după ce ați convenit asupra unei mașini. Când faceți tocmeală, încercați să obțineți cel mai bun preț al mașinii și cele mai bune condiții de finanțare, cum ar fi o rată scăzută a dobânzii și un termen prelungit al împrumutului.

Mai întâi trebuie să obțineți un titlu de vehicul pe numele dvs., să îl înregistrați și să obțineți etichetele înainte de a putea conduce mașina în mod legal (plăcuțe de înmatriculare). Chiar dacă dealer-ul vă oferă etichete temporare, aceasta este valabilă. În anumite state, reprezentanța va depune o cerere de titlu și înregistrare pentru dvs. și plăcuțele de înmatriculare pe care le veți obține.

De asemenea, rețineți că nu veți putea să vă înregistrați vehiculul până când nu veți găsi și plăti asigurarea auto.

Țineți cont de următoarele considerente atunci când cumpărați prima mașină: nu ieșiți și cumpărați o mașină nouă imediat. Cumpărând o mașină veche de doi sau trei ani, te-ar economisi mulți bani. Ar trebui să vă vindeți singur mașina în loc să o tranzacționați. Aceasta este o opțiune dacă sunteți în căutarea unui al doilea vehicul.

Sunteți în această poziție dacă datorați mai mult unei mașini decât merită. Acest lucru este supărător, deoarece nu ați plăti datoria dacă ar fi să vă vindeți mașina.

(Visited 7 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice