Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Cum poti transforma o masina veche intr-una noua cu mici retusuri

Scapa de imperfecțiuni

Există câteva semne care arată că o mașină a fost folosită de câțiva ani: faruri murdare, imperfecte; lovituri și zgârieturi pe uși; ștergătoarele de parbriz care nu funcționează prea bine ca înainte.

Din fericire, toate acestea sunt lucruri care pot fi corectate rapid și ușor. Dacă aveți o ușurință în partea laterală a vehiculului, atunci duceți mașina la un expert în tehnica de îndepărtare a adânciturii fără vopsea și scăpați de ea. Faruri? Sunt ușor de schimbat și veți observa imediat o îmbunătățire a vizibilității. Același lucru este valabil și pentru ștergătoarele dvs. de parbriz.

Actualizați tehnica

Este destul de uimitor, când te gândești la asta, cât de departe a ajuns tehnologia mașinilor în ultimul deceniu. Poți avea aproape orice și totul într-o mașină nouă! Cu toate acestea, doar pentru că mașina ta este mai veche, asta nu înseamnă că nu poți avea aceleași opțiuni excelente de infotainment care sunt considerate elemente de bază ale celor mai recente modele. Poti.

Aruncă o privire la ceea ce este disponibil și adaugă-le la vehiculul tău; va simți că te-ai zguduit în viitor și, de asemenea, va face experiența generală de condus mult mai distractivă.

Schimbați cauciucurile

Desigur, nu vrei ca mașina ta doar să arate nouă; vrei și tu să se simtă nou. Ei bine, poți, făcând o simplă schimbare: anvelopele. Dacă a trecut ceva timp de când nu ați făcut upgrade la anvelope, dați-o jos. Vei observa că senzația mașinii tale a fost îmbunătățită. Ah, și ele pot face mașina să arate mai bine. Câștig-câștig!

La Mecanic

În cele din urmă, nu uitați să vă uitați sub capotă. Când vă duceți mașina la un mecanic, nu verificați doar dacă îndeplinește cerințele minime stricte pentru drum; vezi dacă se pot aduce îmbunătățiri care să-l facă să funcționeze ca nou.

(Visited 10 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice