Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Cum poti afla mai multe detalii despre modelul tau de masina ?

Mulți dintre noi nu au idee despre ce ne spune mecanicul când există o problemă cu mașina noastră. Faptul este că trebuie să vă cunoașteți mai bine mașina și acest lucru nu este doar pentru a vă salva roșurile atunci când vă aflați la mecanic, ci vă poate ajuta să vă reglați vehiculul în mod corespunzător.

Orice mașină are un forum dedicat acestei mărci. Dacă credeți că aveți nevoie de un schimb de ulei și de o reglare, există o mulțime de formulare care nu arată nicio judecată. Lucrul minunat despre aceste forumuri este că, dacă le vizitați frecvent, veți cunoaște persoanele potrivite care postează comentarii perspicace și utile. De obicei, totul este acoperit pe aceste forumuri, fie că este vorba de probleme de întreținere sau de schimbarea suspendării. Dacă doriți să aprofundați, puteți afla despre alegerile potrivite de anvelope pentru numeroase condiții și puteți obține răspunsuri foarte utile (atâta timp cât întrebarea nu a fost pusă înainte).

Desigur, YouTube este o comoară de resurse. Mulți oameni evită YouTube, deoarece nu cred că va oferi informații specifice referitoare la marca și modelul vehiculului lor. Faptul este că, odată ce începi să aprofundezi un pic în ea, descoperi că marea majoritate a vehiculelor tind să urmeze același tip de model. Este întotdeauna o idee bună să vă aflați în parcul mărcii și modelului dvs., iar singura modalitate de a face acest lucru este să o măsurați cu manualul de instrucțiuni. Dar când găsești tutorul YouTube potrivit pe care îl poți înțelege, te-ai găsit o mină de aur și vei obține toate informațiile de care ai nevoie.

Dacă este posibil, obținerea unei mașini care are o problemă larg cunoscută și rezolvabilă în mod rezonabil poate fi calea de urmat. Desigur, există pericolul de a găsi ceva care este complet dincolo de capacitățile tale, ceea ce înseamnă că s-ar putea să te trezești cu o pungă de oase și un portofel gol. Nu doriți să vă dezafectați mașina zilnică fiabilă decât dacă este necesar. Dacă ai spațiu și mașină, poți să-ți iei o mașină bătută ieftină cu o problemă la motor pe care o poți remedia în timpul liber. Poate fi foarte frustrant, dar vă poate ajuta, de asemenea, să înțelegeți mai profund ceea ce este nevoie pentru a menține o mașină în funcțiune.

Mulți oameni constată că atâta timp cât au accesoriile potrivite pentru mașină, nu contează cu adevărat ce se întâmplă sub capotă, dar este atât de important pentru noi toți să ne cunoaștem mai bine mașinile, nu doar pentru a putea face acele mici reparații. dar ne va îmbunătăți relația cu vehiculul și orice problemă ușoară sau ceva nu se simte în regulă ne va face să ne simțim mai înclinați să o reparăm, mai degrabă decât să așteptăm ca mașina noastră să șchiopăteze de-a lungul liniei de sosire.

(Visited 25 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice