Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Cum alegem inteligent o mașină la mâna a doua? Verificând singuri istoricul automobilului printr-un raport VIN

Sunt mai multe momente în timpul anului foarte potrivite pentru a planifica schimbări. Cele mai frecvente sunt iarna, înaintea noului an, și vara, în timpul vacanțelor când avem mult timp la dispoziție pentru a ne gândi la viitor. Dacă sunteți șofer sau vă gândiți să începeți să conduceți, cumpărarea unei mașini la mâna a doua este o opțiune de luat în calcul pentru că veți plăti mai puțin față de modelul nou. Însă cum alegem inteligent o mașină de ocazie? Soluția simplă este să verificați singuri istoricul automobilului comandând online un raport VIN pe https://verificareavin.ro.

Acest tip de raport este generat pe baza seriei unice de șasiu a vehiculului. Fie veți cere acest număr de la vânzător, fie îl veți găsi în anunțurile cu mașini second hand de pe site-urile de specialitate. Apoi, cu un simplu copy paste veți genera un raport complex care scoate la iveală toate secretele pe care poate proprietarul mașinii le-a trecut cu vederea. Gândiți-vă că veți face o investiție, nu doar veți cumpăra un autovehicul, prin urmare verificarea documentelor și parcurgerea atentă a tuturor informațiilor mașinii care vă interesează sunt etape foarte importante pentru bugetul dumneavoastră.

Veți afla câți proprietari a avut mașina și care au fost aceștia, ceea ce va împiedica cumpărarea unui autovehicul ce a circulat ca taxi, a fost folosit pentru servicii de curierat rapid sau care a fost în leasing. Veți ști kilometri și veți da de-o parte mașinile cu kilometrajul modificat. Veți obține informații cu privire la inspecțiile tehnice și la reparații, eliminând mașinile implicate în accidente și/sau sunt într-o stare necorespunzătoare.

Verifică numărul VIN (Vehicle Identification Number) și află datele tehnice ale autovehiculului. Raportul VIN include marca, modelul, anul de fabricație, tipul și capacitatea motorului, tipul șasiului, numărul de uși, numărul de locuri, coduri de dotări, culoarea originală a caroseriei și tapițerie.

Mașina implicată într-un accident poate cauza un alt accident. Cumpărarea unei mașini furate ne va expune la probleme grave cu poliția. autovehiculul cu kilometrii dați peste cap va rezista mai puțin decât am sperat.

Prin urmare, nu stați pe gânduri și nu vă bazați exclusiv pe corectitudinea vânzătorului. Comandați un raport VIN cu istoricul mașinii de ocazie și aflați informațiile din acesta.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice