Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Comunitatea offroad, mobilizare generala pentru baietelul unui coleg care sufera de o boala autoimuna

Comunitatea offroad, mobilizare generala pentru baietelul unui coleg care sufera de o boala autoimuna

Competitiile offroad presupun curaj, spirit de echipa, mister si aventura pe trasee de basm unde indemanarea si spiritul de orientare isi spun cuvantul. Ne nastem cu drepturi egale, insa in fata destinului drepturile devin utopie.

Dar sa nu dramatizam. Comunitatea offroad din Romania a initiat si desfasurat de-a lungul timpului actiuni umanitare vizand mai ales copiii, persoanele bolnave sau pe cele defavorizate.
De aceasta data comunitatea si-a indreptat eforturile pentru a-l ajuta pe Daniel Nedelcu, baietelul unui coleg care sufera de o boala autoimuna.

Toamna in Apuseni, un eveniment offroad destinat amatorilor de senzatii tari si desfasurat in perioada 09 – 11.10.2013, a fost in acelasi timp si un eveniment caritabil. Organizatorii au renuntat la taxa de inscriere in competitie in schimbul unei donatii pentru Daniel Nedelcu al carui caz este prezentat pe larg pe urmatoarea pagina de net

Clubul XTREME ADVENTURE BAIA MARE a organizat a 7-a etapa a campionatului national de offroad Xtreme Challenge Fiskars Maramures 2013, desfasurat in perioada 24 – 27.10.2013. In cadrul acestui eveniment s-a organizat si desfasurat o licitatie in scop umanitar pentru Daniel.

“Ei bine, in cadrul licitatiei pe care o puteti urmari in imaginile de mai jos, un tricou unicat, semnat de catre toti participantii la acest concurs sportiv, a fost cumparat pentru nu mai putin de 4500 de lei”, potrivit de-exemplu.ro.

Membri ACS Off Road Club Transsylvania au strans randurile si au organizat un eveniment offroad caritabil desfasurat in perioada 07 – 09.11.2013. Toate fondurile stranse cu ocazia acestei competitii au fost donate lui Daniel Nedelcu, fiul colegului de club, Ovidiu Nedelcu, pentru a putea duce o viata normala alaturi de cei dragi lui.

“AJUTA-L PE DANI!”
Contributia dumneavoastra il va ajuta pe acest copil sa-si mentina dreptul la viata.
Aflati date despre Daniel aici:
Costul transplantului este unul de peste 100 de mii de euro la Viena. Ii puteti ajuta parintii prin donatii in contul tatalui sau

Banca Transilvania , RON RO21BTRL03001201P44986XX, EUR RO93BTRL03004201P44986XX
SWIF:BTRLRO22 . Cod Client: 0P44986

(Visited 3 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice