Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Cele 4 puncte cheie de luat în considerare înainte de a cumpăra o motocicletă

Dacă sunteți pe cale să vă cumpărați prima motocicletă, trebuie să fiți incredibil de entuziasmat. Mulți motocicliști vă vor spune că mersul cu motocicleta îi face să se simtă atât de liberi și fericiți! Cu toate acestea, nu poți să ieși și să cumperi orice motocicletă veche care pare să se potrivească bugetului tău.

Trebuie să luați în considerare următoarele puncte cheie:

Nivelurile tale de abilități

Nu supraestimați nivelul de abilități și mergeți direct să cumpărați o motocicletă cu mai multă performanță decât vă puteți descurca. Învață cum să mergi pe o motocicletă mai lentă și să-ți perfecționezi abilitățile înainte de a te împroșca pe o motocicletă cu performanțe mai bune.

Luați în considerare modul în care vă veți folosi motocicletă

Cum îți vei folosi motocicleta? Veți călători în mod regulat prin trafic sau veți călători pe distanțe lungi? Este doar pentru distracție? Trebuie să luați în considerare nevoile dvs. individuale și modul în care motocicletă vă va afecta experiența.

Alegerea unei motociclete care se potrivește corpului tău

Experiențele vor diferi de la motocicletă la motocicletă. Ele vin în toate formele și dimensiunile, la fel și corpul uman. Alegeti-o pe cea potrivita. Acesta este motivul pentru care este recomandat să încercați câteva motociclete in test, pentru mărime, design, stil si placerea de a conduce, înainte de a cumpăra, poate chiar să va dați in drive test.

Ar trebui să cumpărați o motocicletă noua sau folosita?

În sfârșit, ar trebui să-ți cumperi o motocicleta nouă sau folosită? Această alegere este complet individuală și poate depinde, printre altele, de bugetul dvs. Una noua costa mult.

Asigurați-vă că rămâneți în siguranță atunci când conduceți o motocicleta – accidentele cu motocicleta sunt prea frecvente, așa că trebuie să vă asigurați că luați măsuri de precauție.

(Visited 13 times, 1 visits today)




Cartea de salvare a propriului autoturism






Alegeti si alte stiri                                                           






Articole din pagina principala





Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !



DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru viteză



Povestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...









Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice