Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Ce NU trebuie sa faci cand te opreste un politist in trafic ?

Cand te opreste un politist in trafic, nu ar trebui sa incerci sa evadezi sau sa te impotmolesti in minciuni. Ar trebui sa ramai calm si sa cooperezi cu politistul, sa prezinti documentele de identitate si sa raspunzi la intrebarile sale.

Este, de asemenea, important sa respecti orice indicatii sau ordine pe care le primesti de la politist.

Când te oprește un polițist în trafic, nu trebuie să faci următoarele: să încerci să evadezi sau să fugi, să te împotrivești controlului sau să te încăpățânezi în refuzul de a furniza informațiile solicitate, să te comporti agresiv sau să înjuri polițistul. De asemenea, nu este recomandat să înșeli sau să furnizezi informații false polițistului.

Când te oprește un polițist în trafic, nu ar trebui să încerci să fugi sau să te împotrivești. De asemenea, nu ar trebui să înjuri sau să te comporti agresiv cu polițistul. Este important să fii respectuos și cooperant, să furnizezi informațiile necesare și să urmezi orice instrucțiuni date de polițist.

(Visited 13 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice