Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


BMW M4 Coupe testat pe un portavion

BMW M4 Coupe testat pe un portavion

Divizia de nota 10 de marketing a producatorului auto german, BMW a gandit intotdeauna in afara cutiei, iar noul spot care il promoveaza pe M4 Coupe ne demonstreaza asta din plin. V-ati imaginat vreodata o campanie de promovare ale unei masini noi pe un portavion militar american ? Nu!

De aceasta data, noul model coupe-ul german se distreaza pe un portavion transformat in circuit. Imaginati-va cata munca a fost depusa pentru a modifica pista de decolare in circuit …. totusi trebuie sa luam in calcul si varianta ca spotul a fost generat pe computer sau daca avem de-a face cu imagini reale, insa cu siguranta asa ceva nu vezi in fiecare zi.

Press Play in spotul YouTube de mai jos (via auto-bild.ro)

(Visited 76 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice