Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Audi aduce Android și iOS în vehicule de serie

Audi aduce Android și iOS în vehicule de serie

Audi este singurul producător de autovehicule premium, membru fondator al Google Open Automotive Alliance (OAA).

Audi aduce platformele software Google Android Auto și Apple CarPlay în vehicule. În viitor, funcții importante vor fi integrate în Audi Multi Media Interface (MMI).

Cooperarea a debutat la începutul anului 2014, cu scopul integrării platformei Android și a aplicațiilor sale sub numele de „Android Auto”. Rezultatele inițiale sunt deja disponibile sub forma serviciilor precum navigația via Google Maps și streaming Google Play Music.

Această cooperare strânsă permite integrarea optimă a celor mai răspândite două platforme Smartphone în Audi MMI. Integrarea platformei CarPlay se va realiza în urma dialogului intensiv dintre laboratorul pentru dezvoltare Audi din Silicon Valley și Apple.

Clienții vor putea alege în orice moment ce platformă doresc să utilizeze în vehiculul acestora.

Sursa: Audi

(Visited 1 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice