Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Renault Austral: SUV-ul full hybrid de înaltă tehnologie

Pentru lansarea modelului Austral, Renault a creat o nouă campanie numită „Imaginație”. Această campanie publicitară va fi difuzată în România începând de la mijlocul lunii februarie 2023.

Noul Renault Austral este poziționat în centrul segmentului C-SUV ca un vehicul de statut și distinctiv pentru a îndeplini nevoile celor mai pretențioși clienți.

Este sportiv, eficient – motorul său full hybrid E-Tech de 200 CP oferă unul dintre cele mai bune raporturi consum/performanță de pe piață, iar totodată Renault Austral beneficiază de tehnologie de cel mai înalt nivel: 32 de sisteme avansate de asistență a șoferului pentru o siguranță maximă, sistemul 4CONTROL advanced cu 4 roți directoare pentru rulare precisă și manevrabilitate optimizată și un ecran interactiv OpenR link foarte intuitiv cu Google încorporat. Aceste tehnologii permit Renault Austral să circule cu ușurință în orice situație, pe orice rută.

Renault Austral își valorifică avantajele tehnologice, astfel încât șoferul să maximizeze controlul asupra condusului. Vehiculul oferă pasagerilor săi posibilitatea de a da frâu liber imaginației în timp ce condusul devine o plăcere.

Vedem un bărbat care conduce calm un Renault Austral în oraș. Nu pare deranjat de ceea ce se întâmplă în jurul lui. De-a lungul acestei călătorii extraordinare, se va confrunta cu situații extraordinare: rechini care înoată la suprafața drumului, meduze care zboară deasupra orașului, o femeie îmbrăcată care iese dintr-o cascadă. Aceste situații de vis sunt produsul imaginației tânărului pasager care stă pe bancheta din spate. Unele dintre ele pot părea periculoase, dar datorită tehnologiilor de la bordul Noului Renault Austral, nimic nu stă în calea acestei călătorii suprarealist.

”Pure Imagination” scrisă inițial de Superhuman este alegerea evidentă de fundal sonor, în interpretarea lui Quigley.Această cover al versiunii originale a lui Gene Wilder din filmul „Willy Wonka și fabrica de ciocolată” (1971) ilustrează într-o manieră poetică visele tânărului nostru călător în timpul călătoriei sale la bordul Renault Austral E-Tech full hybrid.

Sursa imaginii

(Visited 9 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice