Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Hyundai i40. Preturile incep de la 25.238 euro cu TVA

Noul Hyundai i40

Noul model Hyundai de segment mediu a fost conceput integral la centrul Hyundai din Ruesselsheim, Germania, si are misiunea de a seta un nou nivel de calitate si confort in gama Hyundai.

La volanul modelului Hyundai i40 vei descoperi un vehicul puternic, performant si remarcabil de silentios. Designul exceptional si tehnologia incorporata ii confera rafinament.

Bucura-te de spatiu, stil si tehnologie si vei intelege ce inseamna sa te numeri printre cei care au initiativa. Mergi mai departe, incearca o noua experienta la volan si vei fi placut impresionat de alegerea ta.

Putere, performanta si control

Hyundai i40

Performantele impresionante ale modelului i40 deriva din motorizarile sale: 3 motoare avansate (1.6 CVVT benzina, 1.7 CRDi diesel si 2.0 CVVT benzina) cel mai ecologic oferind emisii de CO2 de numai 113g/km si un consum impresionant de mic de doar 4.3 litri/100 km.

Motorizarile sunt asociate unor cutii de viteze manuale sau automate in 6 raporate.

In plus, sistemul ABS si sistemul de asistenta la franare ofera un control perfect al vehiculului.

Suspensia fata avansata, tip Mc Pherson si cea spate multi-brat, ESP-ul, sistemul de management al stabilitatii vehiculului si sistemul de asistenta la pornirea in panta, confera vehiculului o manevrabilitate exceptionala.

Hyundai i40 este disponibil incepand cu sfarsitul acestei luni pe piata din Romania cu un pret de pornire de 25.238 euro cu TVA inclusa. Importatorul marcii are o oferta speciala de lansare pentru i40, in baza careia pretul de pornire scade la 22.800 euro cu TVA inclus.

Te simti in deplina siguranta datorita structurii avansare, prezentand pana la 9 airbag-uri, in functie de configuratie si tetiere active ce echipeaza scaunele fata.

Faruri adaptive

Atunci cand intri intr-un viraj, farurile cu xenon reactioneaza, luminandu-ti drumul.

In standard, noul i40 vine cu ESP, asistenta la plecarea in panta, sistem de management al stabilitatii vehiculului, sistem de asistenta la franarea de urgenta, sistem de avertizare la franarea urgenta si ABS, lumini de zi, faruri cu xenon, ceasuri de bord cu afisaj LCD, si altele.

Condusul pe timp de noapte devine astfel mai usor si mai sigur.

Sistem de navigatie cu functie de recunoastere vocala

Acest sistem este usor de programat si de utilizat. Vei remarca raspunsul instantaneu, noul Hyundai i40 fiind pregatit sa te ghideze, cu functia incorporata de recunoastere a vocii in 10 limbi.

Oglinda interioara heliomata cu display pentru camera video spate
Afisajul camerei video pentru mers inapoi este incorporat in oglinda retrovizoare heliomata si are rolul de a asista soferul in timpul manevrelor de parcare cu spatele.

Noul i40 urmeaza indeaproape limbajul de design al marcii din Coreea de Sud si prezinta o grila hexagonala si un aspect usor sportiv. Ampatamentul modelului are 2.770 milimetri, iar oficialii constructorului spun ca noul lor model de clasa medie se bucura de cele mai generoase dimensiuni pentru cap (1.025 mm), umeri (1.445 mm) si picioare (1.170 mm) din intregul segment D.

Nici volumul portbagajului nu este rau, acesta fiind de 553 de litri cu bancheta ridicata, respectiv 1.719 litri cu bancheta spate rabatata.

Volan imbracat in piele, incalzit

Pentru un maxim de confort, volanul este imbracat in piele. In plus, atunci cand temperaturile sunt foarte scazute poti apelala functia de incalzire volan.

Sistem de mentinere a benzii

Sesizeaza orice schimbare involuntara a benzii de rulare si emite un semnal sonor de avertizare, crescand astfel nivelul de vigilenta si siguranta, in special noaptea sau in conditii de vizibilitate redusa.

Sistem inteligent de asistenta la parcare

Poti sa iei mainile de pe volan! i40 parcheaza pentru tine. Senzorii vor masura spatiul de parcare, nu iti ramane decat sa schimbi viteza conform indicatiilor.

Garantie

Noul i40 beneficiaza de cea mai avantajoasa garantie – pachetul 5 ANI GARANTIE PRODUCATOR ce include 5 ani garantie integrala fara limita de kilometri, 5 ani asistenta rutiera si 5 ani de verificari tehnice periodice gratuite.

Noul Hyundai i40 a obtinut calificativul maxim de 5 stele Euro NCAP

Rezultatul obtinut in cadrul testelor – un procent de 92% pentru protectia adultilor si 86% pentru protectia ocupantilor copii – pozitioneaza noul Hyundai i40 in topul celor mai sigure modele auto la nivel mondial.

Inca de la debutul pe piata interna, i40 este oferit in ambele versiuni de caroserie in care a fost dezvoltat: berlina si break (Cross Wagon). Cei de la Hyundai ofera acest model in compania programului “Five Year Triple Care”: cinci ani de garantie integrala, transmisibila, alaturi de cinci ani de asistenta rutiera si cinci ani de verificari tehnice periodice gratuite.

Pentru moment, cei de la Hyundai au publicat doar pretul versiunii diesel de 1,7 litri, modelele cu motorizari pe benzina urmand sa fie oferite incepand cu prima parte a anului viitor.

Sursa: Hyundai

(Visited 15 times, 1 visits today)




Cartea de salvare a propriului autoturism






Alegeti si alte stiri                                                           






Articole din pagina principala





Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !



DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru viteză



Povestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...









Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice