Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Dacia Towny

Dacia Towny

Dacia Towny

Producatorul roman, Dacia va prezenta la viitoarele saloane auto un model nou.

Dacia pregateste o mica surpriza domnelor, pregatind o masina mica, elengata, cocheta.

Dacia planuieste sa lanseze in 2014 o citadina care va lasa concurenta fara raspuns: cinci usi, cinci locuri, la 5.000 de euro

Dupa ce a lansat fara mare tam-tam modelele Dokker si Dokker VAN, ne-am astepta ca Dacia sa ne mai surprinda o data. 

Dacia Towny va avea o lungime de doar 3,70 metri şi un motor pe benzină cu trei cilindri 900 cm3 care poate dezvolta 60,75 şi 90 de cai putere.

Towny va fi comercializată în Europa sub marca Dacia și în restul lumii sub marca Renault.

Dacia Towny se va lansa oficial abia in 2014 si va fi o masina de dimensiuni mici, special conceputa pentru oras.

Towny se vrea a fi un vehicul exclusiv pentru oraş, care să rivalizeze cu maşinile de mici dimensiuni precum Peugeot 107, Toyota Aygo, Chevrolet Spark sau Citroen C1 afirma Realitatea.

(Visited 12 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice