Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Lana Del Rey a acceptat sa fie noua imagine a automobilelor Jaguar, care lanseaza noul model F-Type

Lana Del Rey a acceptat sa fie noua imagine a automobilelor Jaguar, care lanseaza noul model F-Type

Jaguar F-Type

Cantareata Lana Del Rey se alatura companiei Jaguar pentru promovarea imaginii a noii masini sport pe care producatorul auto o va lansa la finele lui septembrie.

Vedeta va fi chipul campaniei si a participat deja la o sedinta foto, care i-a surprins frumusetea.

Succesul în industria muzicală pe care Lana l-a înregistrat în ultima perioadă i-a adus acesteia mai multe contracte de publicitate.

În afară de Jaguar, cântăreața mai apare în reclamele brandului H&M în Suedia.

Cântăreața de 26 de ani a participat deja la o ședință foto pentru noile reclame la modelul F-Type

Jaguar F-Type va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris.

Directorul de branding al companiei, Adrian Hallmark, afirma ca au ales-o pe vedeta pentru promovarea imaginii brandului pentru ca ”ea reuseste sa imbine autenticitatea si modernul foarte bine, sexi si clasic in acelasi timp”, citeaza Business Insider.

F-Type va fi lansat in versiune cabriolet, avand la dispozitie o gama de trei motoare pe benzina. Primele doua propulsoare au puteri apropiate, de 340 si 380 CP, obtinute din noul V6 de 3,0 litri cu supraalimentare asigurata de un compresor mecanic – conform cu tradi?iile marcii britanice.

Cealalta motorizare va fi bazata pe actualul V8 supraalimentat de 5,0 litri intalnit si pe restul gamei Jaguar, si va avea o putere de peste 500 CP, scrie TopGear.

Toate versiunile de motorizare vor avea tractiune spate si vor transmite fluxul de putere printr-o transmisie automata cu opt rapoarte si vor fi echipate cu tehnologia Stop/Start.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice