Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Toyota si Lexus se afla in topul preferintelor clientilor de flote

Toyota si Lexus se afla in topul preferintelor clientilor de flote

Toyota si Lexus obtin performante peste asteptari in randul managerilor de flote din Marea Britanie, cu cele mai bune scoruri in categorii cheie, coform studiului Sewells privind atitudinea si preferintele managerilor de flote.

Editia din 2011 a Studiului privind atitudinea si preferintele managerilor de flote, realizat de compania de cercetare specializata in sectorul auto Sewells din Marea Britanie, arata ca “fiabillitatea si calitatea”, precum si “serviciile post vanzare, mentenanta si costurile de reparatie” sunt cele mai importante criterii de alegere a unui vehicul pentru un manager de flote.

Studiul arata ca in aceste categorii Toyota exceleaza, obtinand scorurile cele mai inalte pentru servicii post vanzare si aprecieri foarte bune in ceea ce priveste calitatea si fiabilitatea vehiculelor.

Lexus a primit un scor similar in categoria vehiculelor premium.

Rezultatele acestui studiu vin sa confirme angajamentul marcilor Toyota si Lexus de a raspunde cat mai bine nevoilor clientilor sai si a oferi o gama cat mai variata de modele, adaptata acestor nevoi.

Johan Verbois, General Manager Toyota si Lexus Fleet & Remarketing, a declarat: “Suntem incantati de rezultatele obtinute in urma studiului realizat de catre Sewells in Marea Britanie. Suntem multumiti de faptul ca eforturile noastre sunt recunoscute de cei care iau decizii in industrie. In ultimii ani am facut investitii suplimentare in Europa, avand in vedere ca sectorul de flote este o tinta majora pentru noi in 2012 si in anii ce vor urma.

Vom continua sa depunem eforturi sustinute pentru a ne asigura ca vehiculele Toyota si Lexus raspund nevoilor clientilor nostri, oferind atat servicii de calitate, cat si produse inovative.”

Sursa: Toyota

(Visited 11 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice