Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Hyundai Elantra, castigatoarea Auto best 2012 devine o masina foarte atractiva

Hyundai Elantra adjudeca premiul Autobest 2012

Hyundai Elantra

Hyundai Elantra a fost votata modelul “Autobest “ pentru anul 2012. Cumuland un total de 839 de puncte, noul model Hyundai de clasa compacta a devansat rivalii sai finalisti: Ford Focus – clasat pe locul al doilea, la o diferenta de 81 de puncte, Chevrolet Aveo, Fiat Panda si Toyota Yaris.

Zece membri ai juriului, dintr-un total de cincisprezece, au votat drept castigator modelul Hyundai Elantra, in timp ce urmatorul model clasat, Ford Focus, a fost sustinut de numai trei membri ai juriului pentru pozitia de lider. Prin aceasta decizie, Hyundai Elantra s-a detasat facil de restul modelelor finaliste, revendicand mult ravnitul titlu.

“Elantra reprezinta expresia perfecta a strategiei Hyundai “New Thinking. New Possibilities” (“O noua viziune. Noi Posibilitati”). Noul model Elantra face disponibila calitatea premium catre consumatorii cu putere medie de achizitie din regiunea est-europeana. Elantra se conduce superb, prezinta un design spectaculos, o calitate superioara a materialelor si spatiu interior impresionant. Oportunitatea Elantra la nivel de preturi – pur si simplu cea mai buna achizitie la momentul actual pentru piata europeana,” a declarat Ilia Seliktar, presedinte al organizatiei Autobest.

Organizatia Autobest reprezinta singurul juriu international independent ce premiaza raportul calitate/pret in piata auto din perspectiva publicului larg. Editia curenta a concursului a fost sustinuta de catre cincisprezece membri ai juriului, distinsi pe plan local pentru activitatea depusa in lumea auto si voci reprezentative in industrie.

Hyundai a prezentat Elantra Coupe in Asia

Hyundai, cel mai mare producator auto din Corea de Sud, a prezentat modelul Elantra Coupe pietei locale, in cadrul Salonului International de la Busan.

Elantra Coupe are o lungime totala de 4.540 mm (cu 10 mm mai lunga decat versiunea sedan), o latime de 1.775 mm si o inaltime de 1.435 mm.

Cu un propulsor de 2.0 l si o transmisie cu sase trepte, Elantra Coupe genereaza o putere de 175 CP.

Lansarea acestui model pe piata locala din Corea este programata pentru a doua jumatate a anului curent.

(Visited 23 times, 1 visits today)




Cartea de salvare a propriului autoturism






Alegeti si alte stiri                                                           






Articole din pagina principala





Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !



DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru viteză



Povestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...









Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice