Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


A fost lansat Ghidul Asiguratului

A fost lansat Ghidul Asiguratului

A fost lansat Ghidul Asiguratului

Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor (APPA) si Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA)  – au lansat Ghidul Asiguratului, proiect care are scopul de a informa publicul cu privire la rolul si importanta unei asigurari auto, de locuinta sau de viata.

Ghidul contine si un dictionar al termenilor cel mai frecvent utilizati in domeniul asigurarilor, date despre punctele unde se pot incheia politele, dar si informatii despre obligativitatea incheieii unor polite RCA si pentru locuinta.

Tot din Ghidul Asiguratului, se pot afla informatii despre utilitatea unei polite CASCO sau a unei asigurari de viata.

Acesta poate fi descarcat de pe site-ul CSA si este distribuit timp de trei luni in principalele orase din tara. Ghidul face parte din Campania Nationala “ASIGURA-TE!” care se desfasoara intre 20 martie si 20 iunie 2012.

Alaturi de APPA si CSA, campania este derulata si de IGPR – Inspectoratul General al Politiei Rutiere, ANPCPPSR- Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania si Europa FM.

(Visited 8 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice