Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Audi va fabrica automobile in Ungaria

Audi va fabrica automobile in Ungaria

Audi va fabrica automobile in Ungaria

Audi intenţionează să fabrice integral automobile la o fabrică situată în Gyor, din vestul Ungariei, ceea ce ar explica achiziţia recentă a unui teren în această zonă, a relatat publicaţia germană Automobilwoche, citată de Portfolio.hu.

Dacă informaţia este corectă, Ungaria a fost preferată Statelor Unite, pentru înfiinţarea unei noi uzine Audi.

În prezent, activităţile Audi la Gyor constau în producţia de motoare şi asamblarea de maşini.

Odată cu finalizarea proiectului de extindere a operaţiunilor, grupul german va fi pregătit să fabrice integral automobile în Ungaria, astfel încât Gyor va putea avea un rol strategic în rândul unităţilor de producţie ale Audi.

Ungaria a fost preferată fabricii din SUA pentru infrastructura solidă de furnizori şi forţa de muncă de înaltă calificare mai ieftină.

Planul privind noua fabrică din Gyor arată clar că grupul Volkswagen urmăreşte obiectivul declarat de a deveni cel mai mare producător auto la nivel mondial.

Audi are un rol esenţial în această strategie, cu obiectivul de a deveni lider mondial pe segmentul automobilelor de lux, cu vânzări de cel puţin 1,5 milioane de unităţi în 2015 – afirma Capital.

(Visited 8 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice