Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Subaru XV

Subaru XV

Subaru XV

Cu linia îndrăzneaţă a aripilor evazate şi profilul suplu, aerodinamic, Subaru XV se remarcă dintr-o privire drept un crossover de înaltă clasă.

Liniile sculpturale şi nervurile evidente de pe caroserie contribuie la dirijarea optimă a fluxului de aer, pentru un consum mai mic de combustibil, iar parbrizul cu înclinare accentuată conferă modelului o ţinută agresivă şi asigură vizibilitate îmbunătăţită – printr-o combinaţie inspirată de stil practic realist şi design ideal

Noul Subaru XV vine echipat cu urmatoarele sisteme de ultima generatie –

 • Sistem automat pentru aprinderea/stingerea farurilor
 • Faruri HID cu reglaj automat pe înălţime
 • Spalator faruri tip „pop-up”
 • Proiectoare ceaţă faţă
 • Lampă ceaţă spate
 • Oglinzi laterale rabatabile electric cu semnalizator LED incorporat
 • Geam cu protecţie UV: parbriz, geamuri laterale faţă şi spate
 • Geam privacy pentru uşile din spate, vizoare spate şi luneta
 • Ştergătoare parbriz cu intermitenţă variabilă (lamelă proiectată)
 • Ştergător lunetă intermitent
 • Jante din aliaj de aluminiu de 17″
 • Bandouri laterale
 • Trapă parasolar cu geam acţionat electric şi basculare ajustabilă
 • Consolă instalare portbagaj exterior
 • Spoiler plafon
 • Antenă plafon

Cu comenzile sale ergonomice, postul de conducere al Subaru XV vă asigură controlul deplin. Informaţiile necesare şi sistemul multimedia sunt uşor accesibile — afişajul multifuncţional de înaltă clasă, disponibil, vă permite să monitorizaţi tracţiunea, să menţineţi traseul şi să urmăriţi consumul de combustibil.

Aveţi astfel controlul tuturor informaţiilor, în timp ce poziţia înaltă la volan şi vizibilitatea amplă vă conferă un sentiment superior, de comandă.

Veţi remarca în primul rând zona pentru pasagerul din faţă şi şofer, care oferă mai mult spaţiu pentru coapse, coate şi umeri.

Datorită ampatamentului mai mare, pasagerii din spate se vor bucura de şi mai mult spaţiu pentru picioare. Toate acestea se combină cu confortul superior – de la scaunele cu tapiţerie sport la capitonajul interior rafinat, delicat la atingere.

MODELTRANSMISIENivel EchiparePRET
(fara TVA)
PRET
(cu TVA)
 New XV 1.6 Benzina MANUALA ACTIV 18.990 € 23.548 €
 New XV 1.6 Benzina MANUALA CONFORT 19.990 € 24.788 €
 New XV 1.6 Benzina AUTOMATA CVT CONFORT 20.990 € 26.028 €
 New XV 2.0 T-Diesel MANUALA ACTIV 21.490 € 26.648 €
 New XV 2.0 T-Diesel MANUALA CONFORT 22.990 € 28.508 €
 New XV 2.0 T-Diesel MANUALA CONFORT + NAVIGATIE 24.490 € 30.368 €

Sursa: Subaru Romania

(Visited 7 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice