Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Noul Touareg V6 TDI cu tehnologia BlueMotion

Noul Touareg V6 TDI cu tehnologia BlueMotion

Noul Touareg V6 TDI cu tehnologia BlueMotion

Touareg V6 TDI cu BlueMotion Technology produce 176 kW (240 CP). Dotat cu tractiune integrala permanenta”4MOTION”, infrunta orice teren.

Prima cutie automata de viteze cu 8 trepte si cu Tiptronic, precum si inovatorul sistem start-stop cu recuperarea energiei de franare, asigura un consum deosebit de redus de carburant, in colaborare cu alte sisteme ale tehnologiei de ultima generatie BlueMotion.

Jante de aliaj usor “Sonora”. Grila frontala a radiatorului vopsita in negru, cu ornamente cromate pe lamele.

Bare de protectie in culoarea caroseriei. Partile inferioare ale barelor de protectie si praguri negre. Si doua tevi de esapament rotunde.

Touareg V6 TDI cu BlueMotion Technology nu are nevoie de prea multe cuvinte pentru a fi o prezenta convingatoare. Este disponibil cu pachetul “Terrain-Style” cu aspect off-road si cu jante de aliaj usor “Metropolitan”.

Este suficienta o scurta privire: doar cele mai rafinate materiale ajung in interiorul noului Touareg V6 TDI cu BlueMotion Technology.

Panoul de instrumente si interiorul usilor sunt accentuate cu decor “Silver Metallic”, iar consola centrala este subliniata prin decorul negru, stralucitor. Asortat: cadrul instrumentelor si insertiile de decor negru lucios.

Bineinteles ca la Touareg V6 TDI cu BlueMotion Technology, confortul nu este neglijat. Acest fapt este dovedit prin dotarile inteligente din standard, precum si cu scaunele din fata cu reglare pe inaltime, sistemul de climatizare “Climatronic”, sistemul practic de control al distantei la parcare, tapiteria scaunelor si a usilor usor de intretinut cu design “Network”, precum si volanul multifunctional (3 spite) cu posibilitate de control pentru display-ul multifunctional, radio si telefon.

Iata cum puteti sa faceti uz in intregime de calitatile noului Touareg V6 TDI cu BlueMotion Technology: un plus de vizibilitate este oferit cu farurile cu xenon cu functie Cornering si remarcabilele lumini de drum permanent cu LED.

Suspensia pneumatica optionala se adapteaza usor oricarui nivel: multumita posibilitatii de coborare a garzii la sol in parte posterioara, a reglarii automate a nivelului si a inaltimii, precum si a adaptarii electronice a amortizoarelor.

Sursa: Volkswagen

(Visited 1 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice