Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Cat este prima de casare in programul rabla?! Programul rabla incepe in aprilie

Cat este prima de casare in programul rabla?! Programul rabla incepe in aprilie

Programul ,Rabla” incepe astazi din nou, insa cu un buget care permite casarea a 30 de mii de masini vechi, doar jumatate din cel alocat in 2011.
Pentru a va putea inscrie la acest program trebuie sa nu mai fi participat pana acum si masina sa fie mai veche de 10 ani, dar functionala.

Prima de casare este de 3.800 lei si la cumpararea unui autoturism nou sunt acceptate maximum trei vouchere.

Pentru a va cumpara o masina nou aveti nevoie de o nota de acceptare de la un dealer auto inscris în program, de certificatul de distrugere al masinii vechi de la centru de colectare autorizat, care trebuie dus la sectia de Politie pentru radierea masinii.

Din pretul noii masini se scade suma voucherelor detinute. Programul Rabla se incheie in data de 19 noiembrie.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice