Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


SAB Accesorii 2011 – incepe cel mai mare eveniment auto al anului in Romania

SAB & Accesorii 2011 – cel mai mare eveniment auto al anului

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2011 (www.sab.ro) se apropie cu pasi repezi.

In perioada 5 – 9 octombrie 2011, dupa mai bine de 4 ani de asteptare, publicului i se ofera din nou ocazia de a se intalni cu noutatile din domeniul auto, in traditionala locatie, Romaero Baneasa.

Prin organizarea SAB & Accesorii, Premium Expo readuce in atentia consumatorului auto facilitatea achizitionarii autoturismului dorit, deoarece timp de 5 zile acesta va avea posibilitatea sa compare in baza bugetului propriu diferitele modele expuse.

Ofertele speciale, interactiunea directa cu specialistii in vanzari prezenti la fiecare stand, competitia directa intre marcile prezente, demonstratiile organizate atat in interiorul spatiului expozitional cat si in afara acestuia, vor reprezenta ingredientele de care are nevoie un astfel de eveniment pentru a reprezenta un succes pentru toti cei implicati.

In egala masura, SAB & Accesorii pune accent si pe producatorii, importatorii si dealerii de echipamente, piese si accesorii auto care vor avea posibilitatea sa stabileasca contacte si contracte, prin conceptul de promovare business to business al acestui segment.

Pe parcursul celor 5 zile de desfasurare la SAB & Accesorii vor avea loc demonstratii, workshop-uri, conferinte, training-uri, iar expozantii vor avea posibilitatea sa se intalneasca cu clientii si potentialii clienti in spatii special amenajate.

Pana in momentul de fata suntem placut surprinsi de interesul pe care SAB & Accesorii l-a trezit in randul companiilor din domeniul auto, interes materializat in suprafata ocupata efectiv.

SAB & Accesorii doreste sa reprezinte un vector important in cresterea vanzarilor pe finalul anului 2011 si inceputul anului 2012.

Mai multe detalii despre eveniment se regasesc pe www.sab.ro.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice