Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Tichetele programului Rabla s-au epuizat

Tichetele programului Rabla s-au epuizat

Programul “Rabla” a intrat în pauză, pentru că s-au terminat voucherele, la numai trei luni de la începere.

Cine are de casat maşini vechi trebuie să mai aştepte până când Guvernul suplimentează fondurile pentru anul 2011. Este probabil ca programul să meargă mai departe, dar nu se ştie când. Guvernul ar putea discuta peste două săptămâni suplimentarea celor 60.000 de vouchere date anul acesta, însă nu se ştie cu câte.

5000 au fost păstrate pentru instituţii şi restul s-au dat deja proprietarilor de maşini vechi. Din februarie şi până acum s-au casat 44.000 de maşini şi s-au cumpărat numai 4000 de autoturisme noi.

Cifrele sunt mari, dar dealerii spun că programul Rabla nu a mers până acum la fel de bine ca în 2010

(Visited 2 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice