Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Roviniete pentru masini, camioane prin e-rovinieta.ro

Pentru şoferii români şi străini profesionişti şi amatori, UNTRR pune la dispoziţia celor interesaţi site-ul www.e-rovinieta.ro!

Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este o organizaţie profesională şi patronală neguvernamentală, independentă, apolitică, fondată în 1990 pe principii democratice, care promovează şi apară interesele transportatorilor rutieri pe plan intern şi internaţional, înregistrând de la înfiinţare până în prezent peste 13.000 de membri – operatori care efectuează transporturi interne şi internaţionale de marfă şi persoane.

Acum disponibil şi în limbile engleză, rusă şi turcă. Rovinieta on-line prin card bancar unde pot fi comandate şi achitate on-line rovinietele necesare circulaţiei pe drumurile naţionale şi europene din România.

Rovinietele pot fi comandate cu 30 de zile înainte de data de început a valabilităţii acestora.

Pentru a achiziţiona o rovinietă trebuie să:

– selectaţi tipul de rovinietă dorit, funcţie de tipul autovehiculului şi perioada de valabilitate
– introduceţi datele maşinii şi să alegeţi data de început a valabilităţii rovinietei
– introduceţi datele personale (dacă aveţi deja cont e suficient să vă logaţi)
– trimiteţi comanda
– realizaţi plata online cu card bancar prin intermediul procesatorului securizat de carduri sau prin bancă cu ordin de plată

Cum obţineţi confirmarea achiziţionării rovinietei?

După confirmarea plăţii în contul nostru, veţi fi informat privind rovinietele emise pentru dvs.:

– prin e-mail,
– veţi putea vizualiza şi în contul dvs. pe site e-rovinieta.ro datele rovinietelor achiziţionate,
– opţional, la solicitarea dvs., veţi primi confirmarea prin SMS la numărul dorit de dvs. (gratuit)

De asemenea, veţi putea accesa şi tipări factura fiscală în format .pdf tot în contul dvs. pe acest site. Rovinietele comandate pe www.e-rovinieta.ro pot fi achitate on-line prin card bancar, sau prin ordin de plată.

(Visited 12 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice