Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Preturi pentru Chip Tuning si Diagnoza Profesionala Auto

Preturi pentru Chip Tuning si Diagnoza Profesionala Auto

AutoCover isi propune sa promoveze un altfel de Garaj Auto , unul diferit de cele obisnuite prezente pe piata auto, atat prin designul inedit cat si prin serviciile specializate de diagnoza profesionala, chiptuning, service complet auto-moto.

Multe garaje spun ca fac diagnoza insa, in cel mai fericit caz, ei fac o citire de coduri generale pentru grupul motopropulsor.

Diganoza profesionala inseamna folosirea unor softuri profesionale de diagnoza si interpretarea rezultatelor de catre ingineri auto, in scopul aflarii cauzei exacte ce produce defectiunea.

Pe piata veti intalni multi IT-isti care cred ca stapanesc acest domeniu cat si domeniul chip tuningului. Nimic mai gresit, iar sfatul nostru este sa nu apelati decat la Ingineri cu specializare in Autovehicule Rutiere.

Nu va lasati pacaliti de asa-zisii tehnicieni care nu au pregatirea necesara.

Este adevarat ca autovehiculele din ziua de azi sunt tot mai computerizate si mai complexe din punct de vedere electronic, insa motivul principal al acestei evolutii este reducerea emisiilor poluante si a cosumului pentru atingerea standardelor impuse.

AutoCover este un service Auto-Moto care introduce acest serviciu de chip tuning ca o noutate in Prahova, gama de masini carora se adreseaza fiind foarte larga.

Se poate face un test inainte si dupa chip tuning pentru a se evidentia cresterea de putere (cuplu), sau reducerea consumului. Deasemenea ca si noutate este service-ul specializat moto.

Chip tuning-ECU Remapping, crestere putere, reducere consum, preturi incepand de la 100 euro, garantie 1 an – Diagnoza Auto (powertrain) 45 Ron.

(Visited 27 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice