Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Seat Ibiza COPA, Ibiza SC COPA si Leon COPA disponibile in showroom-urile Seat

Seat Ibiza COPA, Ibiza SC COPA si Leon COPA disponibile in showroom-urile Seat din Romania

La showroom-urile SEAT sunt expuse modelele Ibiza COPA, Ibiza SC COPA şi Leon COPA. Ediţia specială SEAT COPA a fost lansată în onoarea parteneriatului dintre producătorul auto SEAT şi UEFA. şi se regăseşte pe modelele Ibiza, Ibiza SC, Ibiza ST, Leon, Altea şi Altea XL.

Fiecare model în parte poartă însemnul special COPA şi are în dotarea standard un pachet special, pe lângă caracteristicile specifice modelului şi clasei de confort.

SEAT Ibiza COPA este de culoare albă şi are un pachet special format din: jante aliaj 6Jx15 “Ingenia” cu şuruburi antifurt , oglinzi exterioare acţionate electric şi încălzite, cruise control, proiectoare de ceaţă cu funcţie Cornering, bancheta spate cu spătar rabatabil asimetric, buzunare în spătarele scaunelor din faţă, mânere portiere şi carcase oglinzi exterioare vopsite în culoarea caroseriei, tapiţerie ediţie specială.

Cu acelaşi pachet special este dotat şi SEAT Ibiza SC de culoare roşie.

SEAT Leon COPA este de culoare gri metalizat, iar pachetul special conţine: jante aliaj 6 1/2Jx16 “Elio” cu şuruburi antifurt, anvelope 205/55 R16, comenzi audio pe volan, conexiune USB, reglaj manual pe înălţime si lombar scaune faţă, cruise control, tapiţerie ediţie specială.

Modelul COPA poate fi achiziţionat la un preţ începând de la 9134 Euro fără TVA pentru SEAT Ibiza SC.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice