Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Ducati prezinta Multistrada 1200 S Pikes Peak

Ducati dezvăluie Ediţia Specială Multistrada 1200 S Pikes Peak

Ducati va lansa Ediţia Specială Multistrada 1200 S Pikes Peak în onoarea renumitei victorii a lui Greg Tracy de la cursa Pikes Peak International Hill Climb din Colorado, 2010.

Ediţia specială pastrează caracteristicile specifice fiecărui Ducati şi apare la un an ca urmare a succesului imens pe care l-a avut modelul Multistrada 1200 incă de la apariţie. Acest model Ducati a stabilit un nou reper în industria motociclismului prin tehnologia ,,patru motociclete în una’’ .

Ediţia specială MTS 1200 Pikes Peak este special vopsită în combinaţia de culori specifică Ducati Corse. In plus faţă de echipamentele originale şi ecranul specific acestui model, ediţia specială Pikes Peak vine cu o omologare europeană pentru amortizor de zgomot Termignoni şi un parbriz de carbon.

Are apărătoarele de noroi faţă din fibră de carbon Ducati Performance si scaune in cusături roşii, demne de un câştigător.

Victoria de la Pikes Peak pe un traseu dificil care urcă 1438 de metri cu multe schimbări a subliniat în continuare excepţionala versatilitate pe care o are modelul Ducati Multistrada pe toate tipurile de teren.

Modurile Sport, Touring, Urban şi Enduro sunt selectabile de către biker printr-un simplu click pe un buton, transformând instantaneu suspensia modelului Multistrada, puterea şi setările DTC-ului, o facilitate pe care Greg Tracy va folosi din nou în 2011.

În legătură cu lansarea acestui nou model frapant, Ducati are placerea sa anunte intrarea sa în 2011in cadrul evenimentului Pikes Peak. Pregătirile sunt deja în curs de desfăşurare pentru apărarea titlului câştigat anul trecut. În iunie Ducati se va lupta pentru cel mai rapid timp pe munte.

Pikes Peak International Hill Climb, sau Cursa spre nori , este situat într-o parte a Munţilor Stâncoşi, la 16 km vest de Colorado Springs. Cursa de 20 km porneşte de la o altitudine de 2862 m şi se termină la altitudinea de 4300 m.

Organizat pentru prima dată în 1916, evenimentul este acum pe calendarul internaţional al FIA pentru şapte categorii de motociclete de la 250-1200cc

Ediţia Specială Multistrada 1200 S Pikes Peak va fi disponibilă, începând din luna mai 2011.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice