Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Depozit de anvelope

Se deschide primul hotel (depozit de anvelope) – Cat costa sa-ti “cazezi” patru cauciucuri timp de un an!

Bucurestenii care nu au unde sa-si pastreze anvelopele de vara si iarna pot lua in calcul un nou serviciu dedicat depozitarii anvelopelor, proprietarii afacerii vizand un volum de peste 30.000 de anvelope cazate in 2011.

Principala problema a proprietarilor de masini din Bucuresti este depozitarea in conditii inadecvate climatic a anvelopelor de iarna sau de vara.

Peste 60% din anvelope se deterioreaza partial sau total din cauza depozitarii defectuoase.

Majoritatea proprietarilor de masini depoziteaza anvelopele in garaje improvizate, in curte sau in spatiile de depozitare din subsolul imobilelor ceea ce duce inevitabil la deteriorarea starii acestora la peste sase luni de depozitare.

Companiile de servisare nu dispun de un spatiu mare si special amenajat climatic pentru depozitare, de aceea cele mai multe anvelope se uzeaza pe perioada depozitarii.

Pretul pentru depozitarea timp de 12 luni a patru cauciucuri de vara/iarna este de 200 de lei.

Depozitul de anvelope ofera preluarea anvelopelor de la una dintre vulcanizarile din reteaua de parteneri, depozitarea lor pe o perioada de 12 luni si punerea la dispozitie a setului de anvelope corespunzator fiecarui sezon, asigurarea anvelopelor pentru diverse riscuri (incendiu, cutremur, furt, deteriorare accidentala prin manipulare), verificarea anvelopelor la livrare (verifica starea anvelopelor, masoara gradul de uzura a caii de rulare, etc).

Capacitatea hotelului este de 50.000 de anvelope cazate anual, acest serviciu acoperind in acest moment numai piata bucuresteana.

La deschidere hotelul are peste 40 de locatii partenere, disponibile pe www.hotelanvelope.ro, dar intentioneaza sa extinda aceasta retea sustine Business Magazin.

(Visited 7 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice