Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Vânzările Mazda în România au continuat să crească și în 2019, pentru al șaptelea an consecutiv

Vânzările Mazda în România au continuat să crească și în 2019, pentru al șaptelea an consecutiv

Mazda a comercializat 2.781 de unități în România în 2019, mai mult cu 23% față de anul trecut. Este al șaptelea an consecutiv cu o creștere cu două cifre a vânzărilor în România.

Cel mai vândut model pe piața locală a fost Mazda CX-5, cu 889 de unităţi, care și-a consolidat poziția în topul modelelor pentru al doilea an la rând. Acesta este secondat de compacta Mazda3, care a totalizat 744 de comenzi.

Top 3 cele mai vândute modele Mazda în 2019 este completat de Mazda CX-3 cu 510 vehicule.

„CX-5 se menține pe primul loc în topul vânzărilor Mazda în România. Atât CX-5, cât și alte modele din gamă au beneficiat în ultimii ani în mod constant de actualizări și de creșterea nivelului de confort și siguranță activă prin integrarea celor mai noi tehnologii ale Mazda. După cum anticipam la începutul anului Mazda3 a fost un model foarte căutat în România, anul trecut, iar CX-3 s-a menținut în top. Însă mai avem un nou jucător care va avea un cuvânt de spus în 2020. Este vorba despre noul SUV, CX-30, al doilea model de generație nouă care etalează limbajul KODO evoluat și motorul inovator SKYACTIV-X cu aprindere prin compresie și control cu scânteie”, a declarat Cristian Rigu, Country Manager Mazda România.

Și comenzile roadster-ului MX-5, cel mai bine vândut din toate timpurile, au continuat să crească, cu 29% față de 2018. În continuare, toate modelele mărcii beneficiază de un pachet complet de avantaje: finanţare cu dobândă avantajoasă prin UniCredit Leasing, garanţie 5 ani în limita a 150.000 de km și preţuri speciale.

(Visited 13 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice