Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Tess Women Rally serbeaza Ziua Femeii intr-un mod inedit la Brasov

Asociatia Judeteana de Automobilism Sportiv Brasov lanseaza reprezentantelor sexului frumos o invitatie pentru a serba Ziua Femeii intr-un cadru inedit, la Tess Women Rally.

Alaturi de partenerii Tess, Pell Collection si Avon, organizatorii brasoveni propun un traseu de indemanare pentru doamnele si domnisoarele pasionate de condus si promit o zi de 8 martie plina de surprize, cu trei saptamani inainte de Tess Rally 44, etapa care aduce debutul sezonului national de raliuri.

Intrecerea, deschisa pentru toate reprezentantele sexului frumos care detin permis de conducere, va avea loc in data de 8 martie, la sediul companiei TESS din Ghimbav, iar inscrierea in concurs este gratuita. Competitia este destinata automobilelor de serie larga, fara modificari specifice intrecerilor de indemanare, iar participantele vor fi impartite in patru grupe, in functie de gabaritul automobilului cu care participa afirma News Brasov, ca sursa citata.

Cele mai rapide participante vor fi rasplatite cu premii speciale, oferite de partenerii Tess Women Rally, iar dintre castigatoarele de grupa, cea mai tehnica participanta, in viziunea unui juriu alcatuit din piloti din Campionatul National de Raliuri, va primi un premiu special.

(Visited 11 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice