Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Suzuki România a încheiat anul 2016 cu un rezultat excelent

Suzuki România a încheiat anul 2016 cu un rezultat excelent – 1.995 de clienţi au adoptat “stilul de viaţă” Suzuki în 2016

Suzuki România a încheiat anul 2016 cu un rezultat excelent atât în ceea ce priveşte vânzările, cât şi extinderea reţelei care a ajuns la un număr de 21 de dealeri. Anul trecut, numărul total de vehicule Suzuki înmatriculate în România a fost de 1.995 unităţi, ceea ce înseamnă o creştere de 76% comparativ cu 2015.

Suzuki un brand recunoscut la nivel mondial pentru calitatea produselor sale, dar şi pentru un raport preţ-calitate excelent, înregistrează creşteri importante şi pe piaţa din România.

Suzuki România a avut în 2016 un trend ascendent în ceea ce priveşte vânzările şi a reuşit să îşi extindă şi reţeaua de dealeri cu încă trei puncte noi în oraşe importante din centrul şi nordul ţării, plus încă un dealer în Bucureşti. Dacă în 2015 creşterea faţă de anul anterior a fost de 31%, în 2016, Suzuki România a înregistrat o creştere de 76% în ceea ce priveşte numărul de unităţi comercializate.

Anul trecut, un număr de 1.995 de clienţi au adoptat “stilul de viaţă” Suzuki şi vor beneficia de cele mai noi inovaţii ale mărcii şi de servicii premium în perioada de garanţie şi post garanţie. Conform datelor DRPCIV, în 2015 au fost înmatriculate în total 1.135 de modele Suzuki, iar creşterea în 2016 a fost de 76%.

Performanţele excelente ale mărcii Suzuki în România s-au datorat în principal înnoirii gamei de modele şi extinderii reţelei de dealeri, dar şi unei atenţii sporite la nevoile clienţilor în ceea ce priveşte serviciile în perioada de garanţie şi post garanţie.

Suzuki Vitara este modelul cu cea mai mare pondere în cifra totală de înmatriculări cu un total de 1.517 unităţi comercializate pe parcursul întregului an. În topul vânzărilor se află şi modelele S-Cross, înlocuit pe final de an cu noul SX4, cu un total de 244 unităţi comercializate şi Swift cu un total de 134 de unităţi vândute.

“Şi în acest an Vitara a fost modelul de bază din gama Suzuki având o creştere consistentă faţă de vânzările din 2015. Interesul pentru acest model este în continuare foarte mare şi sunt sigur că trendul de creştere se va menţine şi în 2017. În plus, pe final de an am lansat şi noul SX4 care va fi promovat intens anul acesta, iar din februarie vom comercializa şi noul Ignis, un model care a generat deja un interes foarte mare.

Imediat după Salonul Auto de la Geneva vom aduce şi noul Swift aşa că sunt foarte încrezător că vom înregistra o creştere a numărului de unităţi vândute şi anul acesta”, a spus Alin Radu, directorul general Suzuki România.

În 2016, Suzuki România şi-a consolidat şi reţeaua de distribuţie şi service care a ajuns acum la un număr total de 21 de dealeri, după ce anul trecut au fost inaugurate centrele Express Motors (Bistriţa Năsăud), Dab Auto Serv (Bucureşti), ATP Motors RO (Baia Mare) şi Autohaus Huber (Deva).

“În paralel cu lansarea de noi modele ne-am propus să ne consolidăm reţeaua de dealeri şi am reuşit asta în 2016. Pentru noi este foarte important să oferim clienţilor servicii complete şi de calitate, iar împreună cu partenerii noştri am reuşit să creştem şi mai mult încrederea clienţilor în marca Suzuki. Obiectivul nostru este să atragem alături de noi parteneri puternici şi să ne dezvoltăm în continuare reţeaua de dealeri”, a adăugat Alin Radu, directorul general Suzuki România.

(Visited 12 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice