Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Noul sportiv ŠKODA KAROQ SPORTLINE

Noul sportiv ŠKODA KAROQ SPORTLINE

ŠKODA KAROQ SPORTLINE, este a doua variantă a SUV-ului compact KAROQ prezentată de ŠKODA la Salonul Auto de la Paris din octombrie 2018. Este vorba de o versiune cu un design şi caracteristici dinamice şi mai sportive. Iar pentru a-i face cinste numelui său, ŠKODA KAROQ SPORTLINE este oferită exclusiv cu cel mai puternic motor pe benzină al gamei, cel de 140 kW (190 CP).

ŠKODA KAROQ, lansată în anul 2017, este al doilea model introdus în gama SUV-urilor ŠKODA şi modelul care a transpus limbajul de design al mărcii în segmentul SUV-urilor compacte. KAROQ oferă numeroase tehnologii inovatoare, inclusiv bordul virtual şi funcţia de încărcare wireless a dispozitivelor mobile. În ceea ce priveşte conectivitatea, ŠKODA KAROQ redefineşte standardele în clasa sa. Sistemul de infotainment oferă serviciile on-line ŠKODA Connect, cu funcţii on-line de infotainment, precum şi servici proactive, precum funcţia automată de apel de urgenţă. Ca orice ŠKODA, şi KAROQ are un interior spaţios, suficient pentru cinci pasageri şi bagajele lor.
Patru motoare şi tracţiune integrală opţională

Sunt oferite patru motoare eficiente şi cu impact redus asupra mediului, iar motorul pe benzină 2,0 TSI de140 kW (190 CP) este singurul motor pe care ŠKODA îl oferă pentru KAROQ SPORTLINE. Cel mai puternic motor diesel, şi anume 2,0 TDI, generează, de asemenea, 140 kW (190 CP). SUV-ul compact combină acest motor cu transmisia automată DSG cu 7 trepte şi cu tracţiunea integrală. Versiunea cu tracţiune faţă şi cu motorul 2,0 TDI de 110 kW (150 CP) este oferită ca dotare standard cu transmisia manuală cu 6 trepte. Tracţiunea integrală, combinată cu transmisia DSG cu 7 trepte este disponibilă opţional. Pentru motorul pe benzină 1,5 TSI (110 kW/150 CP) cu tracţiune faţă, ŠKODA oferă şi transmisia DSG cu 7 trepte opţional, de asemenea, în combinaţie cu tracţiunea integrală.

Caracterul dinamic al modelului ŠKODA KAROQ SPORTLINE este evident încă de la prima privire. Barele sport de protecţie şi jantele exclusive din aliaj uşor ‘Mytikas’ de 18 inchi accentuează această alură. Sunt disponibile opţional şi jantele ‘Vega’ de 19 inchi cu finisaj negru. Aripile din faţă poartă emblema SPORTLINE, iar culoarea caroseriei şi zona neagră de acces, geamurile cu tentă închisă şi barele negre de pe plafon desăvârşesc eleganţa exteriorului.

La interior, scaunele sport negre, cu cusături argintii contrastante atrag imediat atenţia. Scaunele sunt acoperite cu tapiţeria revoluţionară Thermoflux în trei straturi, care permite circulaţia aerului, crescând confortul mai ales pe timp de vară. Scaunele din faţă au suport lombar, iar scaunele din spate sunt fixe. Volanul sport multifuncţional este acoperit cu piele neagră perforată, cu cusături argintii. Pedalierul cu elemente din oţel inoxidabil, plafonul interior negru, montanţii negrii şi pachetul LED, inclusiv iluminare ambientală, desăvârşesc ambianţa sportivă de la interior. Portbagajul este foarte spatios, bagajele de cala oferite de inbagaj.ro pentru viitoarele zboruri incap fara probleme.

ŠKODA poate echipa modelul KAROQ SPORTLINE cu un bord virtual, la cerere. Bordul virtual oferit pentru KAROQ SPORTLINE dispune de un mod de afişare adițional, al cincilea, care aşează turometrul şi vitezometrul în centrul display-ului. Datorită modulului LTE şi a hotspot-ului WiFi, pasagerii de la bordul modelului ŠKODA KAROQ sunt mereu on-line. Caracteristicile dinamice pot fi configurate în baza funcţiei de selectare a modului de condus, iar sistemul de control electronic al stabilităţii, ESC, poate fi setat pe două niveluri.

(Visited 21 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice