Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Hyundai anunţă lansarea în Europa a noului model H350

Hyundai anunţă lansarea în Europa a noului model H350

Hyundai Motor Co., cel mai mare constructor auto din Coreea de Sud, a dezvăluit primele imagini cu noul vehicul comercial uşor conceput şi dezvoltat special pentru piata europeană – H350 afirma Tiriac Auto ca sursa citata.

Modelul dispune de o platformă flexibilă, care poate susţine trei tipuri de caroserii – furgon, mini-bus pentru transport persoane şi camionetă cu platformă coborâtă – şi este menit să consolideze prezenţa mărcii pe segmentul vehiculelor comerciale uşoare şi să atragă noi categorii de clienţi în Europa.

Designul noului H350 este practic, eficient, dar în acelaşi timp atractiv şi uşor de remarcat. Amintind de gama de autoturisme ale mărcii, H350 dispune de o grilă hexagonală integrată în bara frontală şi flancată de farurile stilizate, care sunt completate de luminile de zi, cu tehnologie LED. Bandourile laterale se prelungesc pe flancuri spre partea posterioară, segmentând zonele de marfă ale vehiculului şi încorporând uşa laterală culisantă practică.

Noul H350 oferă o capacitate de stocare superioară, până la 1,4 tone sarcină utilă şi 2,5 tone capacitate de remorcare.

Noul vehicul comercial va fi produs în Europa de unul dintre partenerii pe termen lung ai Hyundai Motor Company, specializat în producţia de utilitare, Karsan Otomotiv Sanayil ve Ticaret A.S, cu sediul în Turcia.

Prezentarea în premieră mondială a noului H350 se va desfăşura în cadrul conferinţei de presă Hyundai Motor de la Salonul IAA 2014, destinat vehiculelor utilitare.

De asemenea, Hyundai Motor va expune modelul H350 şi în cadrul Salonului Auto de la Paris 2014.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice