Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Dacia Duster pick-up cu şase roţi

Dacia Duster pick-up cu şase roţi

Dacia Duster pick-up cu şase roţi! Inginerii de la Centrul Tehnic Titu au pregătit câteva modele care să servească anumitor… cerinţe. În timp ce vehiculul militar şi maşina de poliţie au putut fi văzute în cadrul Paradei Militare de la 1 Decembrie, Dusterul ca echipaj de ambulanţă nu şi-a făcut apariţia public (cel puţin nu ne amintim noi să-l fi văzut vreodată).

Ei bine, există şi este pregătit să înfrunte drumurile neprietenoase ale ţării pentru a ajuta lumea, scrie promotor.ro.

Dustruck, Dacia Duster pick-up cu şase roţi, e făcut de inginerii de la Centrul Tehnic Titu.

img-7118_65572300

Vezi galeria foto.

(Visited 11 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice