Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Dacia “ataca camuflat” piata auto italiana cu Dacia Duster Brave

Dacia Duster Brave este o noua editie limitata pentru Italia

Dacia a lansat o noua editie limitata, de data aceasta pentru SUV-ul Duster si pe piata italiana, o seriel mica de doar 100 de exemplare la un pret exceptional de 19.900 euro.

Cele 100 de unitati vor arata precum un camuflaj militar, vor fi inscriptionate “’Brave Edition” si vor avea oglinzile exterioare portocalii. La interior, Dacia Duster Brave vine cu un volan sport din piele, senzori de parcare, 4 geamuri electrice, un sistem infotainment MediaNAV Bluetooth afirma Wall-Street ca sursa citata.

Dacia Duster Brave echipat cu un motor turbo diesel de 1,5 litri 109 CP si transmisie manuala cu 6 trepte. Toate exemplarele vor avea tractiune integrala.
Ramane deschisa o singura intrebare cu o singura necunoscuta – camuflajul acestui model Duster va prinde sau nu pe piata italiana?

(Visited 17 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice