Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


BMW Seria 8 in editia Golden Thunder

BMW Seria 8 Edition Golden Thunder demonstrează din nou capacitatea BMW Individual de a transforma maşinile speciale în automobile unice pentru clienţii care au cele mai înalte aşteptări în ceea ce priveşte stilul şi calitatea. Dotările exclusive de design exterior şi interior adaugă accete inconfundabile care oferă modelelor ediţie caracterul unui automobil produs la comandă.

Performanţele dinamice fascinante reprezintă calitatea atractivă a modelelor BMW Seria 8. Automobilul sport de lux a constructorului premium este răsfăţat acum cu o notă de extravaganţă pentru toate cele trei variante de caroserie. Accente de design specifice în auriu şi dotările high-end cu echipamente BMW Individual pentru exterior şi interior asigură o combinaţie incomparabilă de fler sportiv şi lux.

Edition Golden Thunder este disponibil pentru toate variantele de model ale noilor BMW Seria 8 Coupé, BMW Seria 8 Cabriolet şi BMW Seria 8 Gran Coupé – de la BMW 840i şi BMW 840d xDrive până la BMW M850i xDrive. Automobilele ediţie vor fi produse la uzina BMW din Dingolfing cu începere din septembrie 2020. Pachetul M Sport este o dotare standard pentru aceste maşini.

Finisarea caroseriei în Sapphire Black metalizat sau Frozen Black metalizat şi accentele de culoare aurii, alese cu grijă, subliniază sportivitatea automobilelor sport de lux. Aspectul întunecat este completat de BMW Individual High Gloss Shadow Line cu dotări extinse şi etriere negre pentru sistemul de frânare sport M. Aici, un contract atractiv este creat prin intermediul liniilor de accent aurii dintre şorţul faţă şi pragurile laterale sau pe şorţul spate. Alte dotări finisate în auriu sunt capacele oglinzilor exterioare, spoilerul M spate (disponibil exclusiv pentru BMW Seria 8 Coupé) şi jantele M de 20 de ţoli, din aliaj uşor, cu design double-spoke.

Flerul şi luxul individual ale automobilului sport sunt combinate şi la interior pentru a crea o ambianţă extravagantă. Aceasta este asigurată nu numai de tapiţeria BMW Individual extinsă cu piele Merino de culoare neagră, cu inscripţie “Edition Golden Thunder” brodată pe tetierele faţă şi tapiţeria BMW Individual a plafonului, cu Alcantara Anthracite, pentru BMW Seria 8 Coupé şi BMW Seria 8 Gran Coupé, ci în special şi de finisajele Aluminiul Mesh Effect Gold ale decoraţiunilor interioare. Pe consola centrală, suprafeţele high-end strălucitoare şi structurate sunt completate de o emblemă de ediţie. Modelele ediţie dispun şi de aplicaţii de sticlă CraftedClarity pentru anumite butoane de control şi de sistem de sonorizare Bowers & Wilkins Diamond Surround.

(Visited 9 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice