Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Audi show car pentru Los Angeles – începutul unei noi ere a designului

Audi show car pentru Los Angeles – începutul unei noi ere a designului

Audi, cea mai recunoscută marcă pentru design auto intră într-o nouă eră a designului. La Salonul Auto de la Los Angeles, ce începe în data de 19 noiembrie, marca celor patru inele prezintă primul show-car ce poartă semnătura noului Director de Design, Marc Lichte.

Pentru Lichte (45 de ani), competențele de bază ale mărcii – sportivitate, design ușor și tracțiune quattro – prezintă același grad de interes. Într-o nouă și emoționantă expresie de design, Marc Lichte comunică competența tehnologică și calitatea intransigentă a produsului aparținând mărcii Audi – designul vehiculelor devine o expresie și mai puternică a tehnologiei progresive.

Conceptul de la Salonul Auto de la Los Angeles marchează un nou început pentru Audi Design atât la capitolul exterior cât și interior.

Marc Lichte s-a născut în data de 9 august 1969, în Arnsberg, regiunea Sauerland din Germania. El și-a început cariera profesională la Volkswagen AG în 1996 în timp ce încă era student la Universitatea Pforzheim.

După ce s-a alăturat companiei, acesta a fost designer de exterior până în 2006, moment în care a devenit Directorul Exterior Design Studio. La Volkswagen, Marc Lichte a lucrat la modelele de producție de serie precum Golf 5, 6 și 7, Passat 6, 7 și 8, Touareg și Phaeton.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice